Borsa'ya önemli ziyaret

Borsa

TMO GENEL MÜDÜRÜ GÜLDAL BANDIRMA TİCARET BORSASINI ZİYARET ETTİ.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal borsamızı ziyaret etti.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal ve beraberindeki Ticaret Dairesi Başkanı Çağatay Maraş, Alım Muhasebe Dairesi Başkanı Gökhan Gürbüz, Özel Kalem Şube Müdürü Fatih Kaya, Bandırma Şube Müdürü Ömer Güncü ve Şube Müdür Yardımcısı Dursun Esen borsamızı ziyaret ettiler.

Ziyarete gelen TMO heyetini Borsamızın Meclis Başkanı İsmail Tunçbilek, Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Başkan Yardımcısı Şükrü Funda ve Genel Sekreterimiz Ertunç İşbay karşıladılar.

Güldal “Satış Salonları Güven ve Kazanç Yeri”

Elektronik satış salonunu gezen TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal borsamızın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Güldal “Satış salonu ile birlikte çiftçimiz daha çok kazanacak ve güvenli bir alışveriş ortamı sağlanmış olacak. Tarımsal ticaret için bu tarz satış salonu olan borsalar çok önemli” dedi.

Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin bölge tarımı için yapılan çalışmaları ve borsacılık faaliyetlerini anlatarak sektörün beklentilerini dile getirdi. Sezgin “borsamızda satıcı da alıcıda kazançlı. Güvenli ve adil bir ortam oluşturuyoruz. Bandırma Ticaret Borsası bölge tarımı için önemli bir unsur haline geldi.” Dedi.

Borsamızın Meclis Üyesi İsmail Tunçbilek’te ziyarete gelen TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ve beraberindekilere Borsamızın lisanslı depo çalışmaların anlatarak bilgi verdi.



Anahtar Kelimeler: Borsa' önemli ziyaret
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli