Bostancı, Basın odasında anlattı.

Bostancı, Basın odasında anlattı.

AKP Bandırma İlçe Başkanı Bostancı´dan açıklamalar ?FETÖ tehlikesi bitmedi, 500 üyeyi ihraç ettik?

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´nin konuğu oldu. Kaan Bingül´ün başkanlığındaki cemiyetin çağrısı üzerine cemiyet lokaline gelen Bostancı, çeşitli konulardaki düşüncelerin açıklarken, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

15 aydan beri ilçe başkanlığı görevini sürdüren Bostancı, FETÖ tehlikesinin henüz geçmediğine dikkat çekerken, son dönemde, FETÖ bağlantısı nedeniyle 500 üyenin, partileri ile ilgisini kestiklerini açıkladı. Bu konuda çok özenli bir çalışma yürüterek, kimsenin mağdur olmaması amacıyla dikkatli davrandıklarını vurgulayan Bostancı, gazetecilerin soruların yanıtlarken, şunları söyledi:

?Bandırma´daki içkili yerlerin, bir bölgede toplanması konusunu ben gündeme getirmedim. Bu konuda da söyleyecek bir sözüm yok. Bandırma´nın dört büyük caddesi olan Kurtuluş, Ordu, İnönü ve Atatürk´te, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, Ocak ayından itibaren Balpark uygulamasına geçeceğini tahmin ediyorum. Bandırma´nın, 1956´lı yıllardan beri il olma hayali var. Ancak Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin gündeminde ilçelerin il yapılması konusu yok. Bandırma´nın elbette ki ben de çok istiyorum. Ne zaman olur bilmem ama Bandırma´nın il olma şansı her zaman var. İlçelerin, il olma konusu gündeme geldiği takdirde, ilk sırada Bandırma´nın yer alacağını söyleyebilirim.?

Bostancı, Bandırma´daki üye sayılarının 12.500 olduğunu belirtirken, önümüzdeki yerel seçimde Bandırma Belediyesi´ni kazanmak için seçmenin karşısına en güçlü adayla çıkacaklarını sözlerine ekledi. Önder BALIKÇI

/resimler/2016-12/2/0103227647714.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli