Bostancı; ``%46 ile geliyoruz``

Bostancı; ``%46 ile geliyoruz``

Bandırma Manşet`in ``Seçime Doğru``söyleşi programına katılan AK Parti Belediye Meclis üyesi adayı Alp Bostancı ``30 Mart`ta Bandırma`ya %46 lık oran ile AK Parti Belediye geliyor.``

Bandırma Manşet`in ``Seçime Doğru`` söyleşi programına konuk olan AK Parti Belediye Meclis üyesi adayı Alp Bostancı, 30 Mart`ta %46`lık bir oranla 19 Meclis üyesi çıkartmayı hedefleyen Ak Parti belediyesinin görev başına getirileceğini söyledi.

Genel yayın yönetmenimiz Zeki Karadeniz`in konuğu olan Alp Bostancı, partisinde ilçe başkan yardımcılığından gelen sürecin, Belediye Başkan aday adaylığı süreci ile devam edip genel tespiti ile Recep Şekerci`nin Belediye Başkan adayı olarak belirlenmesi ardından kendisinin de içinde bulunduğu meclis grubunun yoğum, bir seçim çalışması geçirdiğini, 30 Mart`ta Bandırmalıların yeniden bir beş yıl kaybetmemek adına göreve AK parti Belediyesini seçeceğini ifade etti.

Alp Bostancı, sağ misyondan gelen bir ailenin ferdi olarak Bandırma`nın yaşam standardı içinde kendi çocuğuna parti tercihi gösteremediğini, bu anlamda aydın ve gelişmiş bir seçmen profiline sahip Bandırma`nın tercihiniz ayağı yere basan gerçekleşmesi yüksek projelerle yola çıkan AK parti lehine kullanacağını ifade etti.

Alp Bostancı, 22 Mahallenin 32 Köy ve 2 Belde ile bütünleşmesi ardından öncelikli hedeflerinin Yeşil, Spor ve Kültürle buluşan bir Bandırma`nın vizyonunu yükseltmek istediğini söyledi.

İddialı konuşan Bostancı, Ak parti belediyesi ile Bandırmalıların ilk 100 gün ve ilk 300 günde farkı göreceklerini, Bandırma`nın öncelikli beklentileri Trafik sorunu, Su sorunu gibi çözüme kavuşturarak konuları çözümleyeceklerini söyledi.

Bostancı, kaybedilen beş yıl için 5x5 kitapçık hazırlayan CHP ekibinin halk tarafından iyi analiz edildiğini, ziyaret ettikleri bir çok yerde ``Bunlar ne yaptı ki`` yanıtı ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Bandırma Belediyesinin 30 Mart`tan sonra 44 mahallesinin yol, su, kanalizasyon, köy meydanları, içme suyu, çöp gibi temel sorunlarını çözüme kavuşturmakla birlikte geleceğe yönelik ayağı yere basan, projeler ile Bandırma`yı geleceğe taşımak olduğunu söyledi.

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Alp Bostancı`nın 30 Mart mahalli seçimleri ile ilgili görüş ve düşüncelerini geniş ayrıntısı ile videomuzdan izleyebilirsiniz.

 

 



BANDIRMALI
21.03.2014 08:36:58
BANDIRMANIN GEÇMİŞ BEŞ YILI HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE KAYBEDİLECEK BİR BEŞ YILIMIZ DAHA YOK.DURMAK YOK YOLA DEVAM.

tufan
21.03.2014 09:43:10
Bandırmalıyız bandırmayı çok seviyoruz.bandırma için en iyisi RECEP ŞEKERCİ ve ekibi,zaten beş yıldır koltukta olanlardan hiç umudumuz yok.

bandırma aşığı
21.03.2014 10:21:58
geçen 5 yıl bandırmada taş taş üzerine konmadı recep şekerci ve ekibi yeni yüz yeni oluşum projeleri ve çalışmalarını yakından takip ediyorum durmak yok yola devam

  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli