Bostancı´dan başarısız ihtilal açıklaması

Bostancı´dan başarısız ihtilal açıklaması

AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Alp Bostancı, İlçe Başkanlığında basın açıklamasından bulundu.

Bandırma Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Alp Bostancı açıklaması:

?Bugün tüm Dünya´ya askeri darbeye karşı sivil darbe nasıl yapılır onu öğrettik. Türkiye Cumhuriyeti bu çete lideri ve onun kulu kölesi olup, aklını ve ruhunu kaybetmiş zalimlerden en kısa sürede kurtulacaktır?

?Dün gece tüm demokrasi tarihinde meydana gelen en büyük darbe girişimine Türk Milleti karşı bir darbe yapmıştır?

Bandırma Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Alp Bostancı, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Sığırcı, Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaçar ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyerek,  darbe girişimini kınadı.

Bostancı ilçe binasında yaptığı basın toplantısında, Türkiye Cumhuriyeti´nin varlığına ve bütünlüğüne , aziz milletimizin hür iradesine kastedilmiş bu alçakça darbe girişimini nefretle ve şiddetle kınadığına dikkati çekerek gazetecilere şunları söyledi:.

?´Dün gece ülkemizde kara bir gece yaşadık. Silahlı Kuvvetlerde bulunan bir grup cuntacı ve FETO terör örgütü kişileri Türk milletinin uçağı, helikopteri,  tankı ve silahıyla bu ülkenin Cumhurbaşkanını, başbakanını, Türkiye Büyük Millet Meclisi´ni, Türk halkını ve Türk Polisini hedef almışlardır. Ve milletimizin güçlü iradesiyle olaylar bitirilmiştir. Bastırılmıştır. Milletimizin bütün fertlerinin, paralel örgüte karşı, bütün vatandaşlarımızın yan yana olmasını saygı ve hürmetlerimle karşılıyorum. Şehitlerimiz Allah´tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum.  Türk Milleti bayrağıyla, demokrasi aşkıyla parti gözetmeksizin meydanlara akın etmiş,  demokrasi nöbeti tutmuştur.

Bugün tüm Dünya´ya askeri darbeye karşı sivil darbe nasıl yapılır onu öğrettik. Türkiye Cumhuriyeti bu çete lideri ve onun kulu kölesi olup, aklını ve ruhunu kaybetmiş zalimlerden en kısa sürede kurtulacaktır.

Dün gece tüm demokrasi tarihinde meydana gelen en büyük darbe girişimine Türk Milleti karşı bir darbe yapmıştır.  Vatandaşlarımız kendilerini tanklara siper etmişlerdir. 15 Temmuz ülkemizde demokrasi bayramı olarak yerini alacaktır? diye konuştu.

Haberi aldığı anda eşi ve çocuklarıyla vedalaştığını da sözlerine ekleyen Alp Bostancı, ?´ Bandırma´ya doğru yola çıktık, Biz 12 Eylül darbesini gördüğümüz için, yolda hemen durdurulacağımı zannettim. Aynı şeyleri yaşayacağımı zannettim aynı şey yaşanmadı. Münferit bir cuntacı olayı olarak tarihe geçecek. Bunlar öyle bir vatan haini imiş ki, öyle bir terör örgütü imiş ki; Bunlar Türkiye Büyük Millet Meclisi´ne bomba atacak kadar. Vatandaşın üzerine mermi atacak kadar, onları öldürecek kadar. Tanklarla vatandaşları ikiye bölecek kadar vatan hainleri imiş.

Bandırma Belediye Başkanımız Dursun Mirza CHP İlçe Başkanımız Atilla Atakay´da beni telefonla arayarak, hem geçmiş olsun dileklerini ve bizimle beraber hareket edeceklerini bunun bir demokrasi hareketi olduğunu bildirdiler. Ahmet PESEN

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı