Bostancı´dan, Göbel´e yanıt

Bostancı´dan, Göbel´e yanıt

Bostancıspor, Göbel karşılaşması ve yankılarına yanıt verdi.

 

27 Mart 2016 tarihinde Göbel Spor Kulübü ile oynadığımız müsabaka hakkında yapılan haber maalesef gerçeği yansıtmaktan çok uzaktadır. Söz konusu haberin, karşılaşmayı bizzat takip ederek fotoğraflayan, gazeteciliğinin yanı sıra Göbel Spor Kulübü Başkan´ı Sayın İbrahim Pamukçu tarafından çarpıtılarak servis edilmesi de tarafımızca üzüntüyle karşılanmıştır.

Müsabakanın Susurluk İlçe Stadyumu´nda oynanmasının sebebi haberde yer aldığı gibi güvenlik gerekçesiyle değil, Göbel Spor Kulübü´nün resmi Facebook sayfasından müsabakanın oynanmasına iki gün kala öğrendiğimize göre sahanın drenaj problemi dolayısıyla futbol oynamaya elverişli olmamasıdır.

Yine haberde iddia edildiği gibi ilk yarı skoru Göbel Spor Kulübü´nün 3-0 üstünlüğüyle değil, Bostancı Spor Kulübü´nün 5-3 üstünlüğü ile tamamlanmıştır. Müsabaka esnasında gollerin dakikalarını dahi not alan sayın gazetecinin ne sebeple skoru böyle yansıttığını anlayamadığımız gibi, tarafımızca da oldukça gülünç karşılanmıştır.

Müsabaka hakkında ne hakem camiasını, ne de Göbel Spor Kulübü´nü tenkit edici, küçük düşürücü, ucu tartışmaya açık hiçbir beyanatta bulunmayacağımızı ve bu tip beyanatlara cevap vermeyeceğimizi spor kamuoyunun bilmesini isteriz.

Sorumlu gazetecilik ilkeleri çerçevesinde ilgili haberin tekzip edilmesini, haberdeki tüm argümanların doğrusunun spor kamuoyu ile paylaşılmasını amatör futbola emek verip, haberini yapan tüm yayıncı kurumlardan rica ederiz.

Bostancı Spor Kulübü



İbrahim PAMUKÇU
29.03.2016 10:28:14
Bostancı spor Kulübü yetkilisi Sayın Ahmet DENİZ kardeşimiz şahsım 10 yıldır DHA Susurluk temsilcisi muhabiri olarak görev yapmaktayım ve yazdığım haberinde arkasındayım. Göbel spor Bostancı spoor maçı saha şartlarından değil Susurluk ilçe Kaymakamlığının 25 mart 2016 tarihli asyş-0410-1116-15 syl yazıları ile emniyet ve güvenlik tedbirleri açısından yeterli olmadığından maçımız Göbelden Susurluk sahasına alınmıştır. Haberin devamını okumayarak karşı yanıt haberi vermişsiniz. Diğer konu ise maç sonucu 3-0 değil ilk yarı diye yazdığım halde maç sonucu 5-3 Bostancı galip dediğim halde haberin tamamını okumadan yanıt vermişsiniz. Bizim haberimiz doğru ve kaynağından alınarak sağlamdır elimizde kaymakamlığın maçı Susurluk sahasına alınması yazısı mevcuttur. Lütfen Bostancı ile bir sorunumuzun olmadığını ve hiç bir kulüp ve spor camiasına yanlış yapmadığımız açık ve nettir. Bu yanlış düzeltmeyi Göbele Bostancıdan yanıt haberini siz düzeltme yaparsanız kamuoyu da aydınlanmış olur. Sizin haberi geçtiğinizden beri benim telefonlarım susmuyor. Lütfen konuyu tam anlamadan böyle bir haber yayımlatma anlayışına katılmayınız Teşekkür eder başarılar dilerim.

Anahtar Kelimeler: Bostancı Göbel yanıt
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı