Bostancı´dan proje tanıtımı

Bostancı´dan proje tanıtımı

?Cumhur ittifakı? Bandırma belediye başkan adayı Alp Bostancı´nın proje tanıtım toplantısı gerçekleşti.

Grand Asya Oteli´ndeki kahvaltılı toplantıda ilk konuşmayı Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur yaptı.

/resimler/2019-3/15/2305119489486.jpg

Ardından, ?Cumhur ittifakı? belediye meclis üyesi adayı Harun Algül, uygulayacakları projelerle ilgili kısa bir tanıtım yaptı.

Belediye meclisi adaylarının tanıtılmasının ardından ?42 gönül projesi? ismi verilen projelerin videodan tanıtımı gerçekleşti.

Son olarak ?Cumhur ittifakı? Bandırma belediye başkan adayı Alp Bostancı´ya söz verildi. Bostancı, konuşmasında, 42 gönül projesini yerine getirmelerinin farz olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

?Göreve geldiğimizde gerçekleştireceğimiz projeler bu 42 projeyle sınırlı değildir. Bandırma´ya çok daha büyük bir objektiften bakmalıyız. Bandırma, Büyükşehir belediye başkan adayımız Yücel Yılmaz´ın da dediği gibi ?Kuzeyin yıldızı?dır. Bandırma´nın dört önemli ayağı olarak gördüğüm sanayi, eğitim, tarım-hayvancılık ve sağlık alanlarında mutlaka ayağa kaldırmalıyız.?

Bandırma´dan sorumluluk ve yetki istediğini vurgulayan Bostancı, ?Bandırma´nın geçmiş yerel yönetimlerini kötülemek bana yakışmaz. Ben, önümüzdeki 5 yıl içinde Bandırma´ya yapmak istediğim hizmetleri düşünüyorum? diye konuştu. Önder BALIKÇI

/resimler/2019-3/15/2305406522057.jpg



Anahtar Kelimeler: Bostancı proje tanıtımı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli