Bostancıspor ilk puanını liderden aldı 1-1

Bostancıspor ilk puanını liderden aldı 1-1

2. Kümenin lideri Ocaklar ile lig sonuncusu Bostancıspor`un Sarıköy`deki mücadelesi 1-1 berabere sonuçlandı.





Bostancıspor 1-1 Ocaklarspor

İnanılması güç ama gerçek, 2. Küme Lideri Ocaklarspor  Ligin ilk
devresinde  8-2 yendiği Bostancıspor`a rövanşta az kalsın yeniliyordu.
İki renkdaşın ilk devre skoruna aldanan lider Ocaklar Sarıköy`deki karşılaşmada istediği oyunu tutturamayınca az kaldı ilk yenilgisini tadacaktı.

Stat: Sarıköy

Hakemler: Fatih Varna*** Metin Ayaz*** Onur Koç ***

Bostancıspor: İskender***** Samet *** Muhammet*** Hakan*** Hüseyin*** Gökhan*** Cansın*** Serhat *** Samet*** Yusuf*** Ali***(Nurettin***)

Ocaklarspor: Müslüm *** Selim *** Mustafa*** Hikmet*** Gökçe*** Hüseyin Sutaş** Hakan** Hüseyin Ayberk**(Efe**) Mehmet**(Aytaç**) İsmail**** Sercan** (Caner**)


Goller: Dk.3 Sercan (Ocaklar) Dk.55 Serhat (Bostancı)




2.Kümede son haftalara yaklaşırken Lider Ocaklarspor`a çelme takan Bostancıspor kazandığı tek puanın coşkusunu yaşıyor.

2.Küme`nın sıradan karşılaşması iken, skorun 1-1 eşitlikle sonuçlanması puan cetvelindeki sıralamada şampiyonluk yarışını kızıştırması, hem şampiyonluk mücadelesinde Paşaçiftlikspor`u, hemde ligde ilk puanını Lider`den kazanmış oldukları için Bostancıspor`u sevince boğdu.

Sarıköy`deki karşılaşmanın henüz 3 dakikasında Ocaklarspor`un sol açık oyuncusu Sercan ters bir vuruşla Bostancı kalecisi İskender`in kontrpiyede bırakırken karşılaşma skoru ilk maçta olduğu gibi farka gideceği düşünülmüştü.

Ancak karşılaşma düşünüldüğü gibi sürmedi. Son derece kötü olan zeminden kendisini korumak isteyen oyuncular maçı düşmeden tamamlamak istemeleri gol yollarının aşılmasına engel oldu.

Nitekim ilk 45 dakika 1-0 Ocaklarspor`un üstünlüğü ile kapanırken başka da gol pozüsyonu olmadı.

Bostancıspor 2. yarıya daha diri başladı. Nitekim Ocaklarspor hiç beklemediği anda dakikalar 55. gösterdiği anda Serhat kale önünde ayağını topa uzattı ve Bostancıspor`a 1-1 lik beraberliği kazandırdı.

Lider Ocaklar bu golü pek önemsemedi. farkın gelmesi noktasında süre vardı ancak 1-1 lik beraberlikten sonra zaman öylesine çabuk geçti ki!... Ocaklarspor`un başka gol atacak nefesi kalmadı.

Lider Ocaklarspor özellikle karşılaşmanın son 15 dakikasında 15 net gol pozüsyonu kaçırdı. Bunda öncelikle Ocaklarspor`un beklenen kondisyondan uzak kalması, Bostancıspor defansının oyunu bozması ve en önemlisi kaleci iskender`in kendisinden beklenilenin çok üzerinde bir performans göstermesi idi.

Bir kaleci için yeterli boyu olmamasına karşın İskender çıktığı tüm topları kazandı hatta topu ikiletmedi. Bir iki pozüsyon var dı ki... İskender`i de geçen top kaleye girmmeekte adeta inat etti.

4 Dakikalık uzatma da Ocaklarspor`a yetmedi Böylece ligde hiç puanı bulunmayan Bostancıspor Paşaçiftlikten sonra lider`den ilk puan`ı alan takım olarak prestij yaptı.









muhammet boztepe
6.05.2013 09:34:21
13ÜN rövanşı kötü oldu

samet koyuncu
6.05.2013 20:49:14
Alin terimz ve guzel oyunumzla 1 1 sonuclanan bu macta herkeze emeginden dolayi teskkr ederm

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli