BOZCAADA LİDERLİĞİNİ KORUDU

BOZCAADA LİDERLİĞİNİ KORUDU




Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Gupta 7.hafta karşılaşmaları haftasonu oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı. Balıkesir'i temsil eden Balıkesir Belediyespor, Ayvalıkgücü Belediyespor ve Gönen Belediyespor'un mücadele ettiği grupta Bozcaadaspor liderliğini devam ettirdi. Temsilcilerimizden Ayvalıkgücü Belediyespor galip gelerek 7.haftada üç puan alan tek takım oldu.

Ayvalıkgücü Belediyespor sahasında konuk ettiği Beykoz'u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek haftayı 12 puanla 5.sırada tamamladı.

Merkez temsilcimiz Balıkesir Belediyespor 7.haftada Vefaspor'un konuğu oldu. Rakibine 1-0 mağlup olan Belediyespor haftayı puansız tamamlarken 7.maçında 4.mağlubiyetini aldı.

Diğer temsilcimiz Gönen Belediyespor sahasında grup lideri Bozacaadaspor'u konuk etti. Güçlü rakibi ile 1-1 berabere kalan Gönen rakibine ilk puan kaybı yaşatan takım oldu.

Grubun iddialı takımlarından Küçükçekmece sahasında konuk ettiği Mudanyaspor'a 2-1 mağlup olarak herkesi şaşırttı.  Altınova Büyükçekmece'yi 1-0 mağlup ederken Bursa Merinos Kestel ile Yenişehir Belediyespor'da Armutlu Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. 








Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli