Bozkurt umutlu

Bozkurt umutlu

Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt: ?Eksiklerimizi biliyoruz, 4-5 haftaya ihtiyacımız var?

Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Van Spor FK ile deplasmanda oynayıp, 2-2 berabere kaldıkları maçı değerlendirirken, ?Çok iyi oynamadık. Yeni bir takım olarak ritmimizi ve kimliğimizi bulabilmemiz için 4-5 haftaya ihtiyacımız var? dedi.

/resimler/2019-9/2/1521141831275.jpg

Bu süre içinde oyun planlarını oluşturacaklarını vurgulayan Bozkurt, şu değerlendirmede bulundu:

?Çok yeni bir takımız. Geçen yıldan kadromuzda olup forma giyen sadece üç oyuncumuz olarak Batuhan Karadeniz, Adem ve Rıza var. Takımımızda çok kaliteli oyuncular da bulunuyor. Nitekim, Van´da attığımız iki golde bunu gösterdik. Ancak ikinci golümüzün hemen ardından kalemizde gördüğümüz bir gol bocalamamıza yol açtı. Bunun sonucunda, uzatma dakikaları içinde oyuncularım psikolojik olarak geriye yaslanınca ikinci golü de önleyemedik. Takımımızın tam anlamıyla uyum sağlaması için 4-5 haftalık bir süre gerekli. Eksiklerimiz biliyoruz. Bandırmaspor, bu süre sonunda ritmini bulacaktır.?

Sezon öncesinde tüm takımların uyum sorunu yaşadıklarını belirtirken, Sakaryaspr´un, sezonun ilk maçında, ligin yeni takımı Ergene Velimeşe´ye kendi evinde kaybetmesini örnek gösteren Bozkurt, ?Bu hafta evimizde Eyüp´ü ağırlayacağız. Eyüp, gençlerden oluşan ve kadrosunda genç futbolcuların yer aldığı bir takım. İyi kapanan bir ekip olduğunu biliyoruz. Maçı 3 puanla kapatarak iddiamızı sürdüreceğimize inanıyorum? dedi.   ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bozkurt umutlu
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false