Bozkurt, mücadeleden memnun

Bozkurt, mücadeleden memnun

Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt: “Kazanmamız gereken bir maçtı, kazandık”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Etimesgut Belediyespor önünde aldıkları 2-1’lik galibiyeti değerlendirirken, “Kazanmamız gereken bir maçtı, kazandık” dedi.

Bir hafta önce deplasmanda uğradıkları 3-0’lık ağır yenilginin ardından zor günler geçirdiklerini, ardından 6 oyuncularıyla yollarını ayırdıklarını vurgulayarak, şu değerlendirmede bulundu:

“Etimesgut, oynadığımız maça kadar 15 gol atıp 15 gol yemişti. İyi savunma yapan bir takım olduğunu biliyorduk. 90 dakikayı çok disiplinli oynadık. Yediğimiz golden sonra hemen tepki gösterdik. İkinci yarıda iyi mücadele ettik. Oyuncularımızın konsantrasyonları çok iyiydi. Maçı kazanmayı çok istediler. Kazanmamız gereken bir maçtı, kazandık. Takımımızdan gidenler oldu. Memnuniyetsiz oyuncular, kendi kendilerini ayıkladılar. Kalan karakterli oyuncularla yolumuza devam ediyoruz.”

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Serdar Bozkurt, “Ana transfer yapıp yapmama konusunda henüz karar vermedik. Transfer tahtasını açıp açmayacağımıza önümüzdeki günlerde karar vereceğiz.” ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bozkurt mücadeleden memnun
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli