Bozkurt: “Temposu yüksek, izlemesi zevk veren, takım olmak istiyoruz”

Bozkurt:  “Temposu yüksek,  izlemesi zevk veren, takım olmak istiyoruz”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt: “Temposu yüksek, izleyenlere zevk veren, futbol oynamaya çalışan bir takım olmak istiyoruz”

TFF. 1.Ligi’nin yeni takımı Bandırmaspor’un Teknik Direktörü Serdar Bozkurt   ligdeki hedeflerini sıralarken.  Bandırmaspor gibi orada ilk çıkan takımların hedefi önce o lige tutunmak, o ligin havasını  teneffüs etmek olduğunu söyledi.

Bozkurt  şunları aktardı: “Öncelikle yukarıda mücadele etmek mutluluk verici .  Bu lige çıkan takımların hedeflerinde başta o ligi tanımak ise, bizde aynı şekilde . Bizim önce o ligde kalmamız gerekiyor. Ligi tanımamız gerekiyor. Bu süreç içersinde tesisleşmemizi bitirmemiz gerekiyor.  Bandırmaspor  için yeni bir yapılanmaya gittik. Bu lig daha zorlu bir lig.  Daha usta bir lig.Yabancıların olduğu bir lig. Daha farklı içeriklerin olduğu bir lig. Bunun analizlerini ekip olarak yaptık.Ve hazırlık dönemine geçtik.Şunu söyleyebilirim ; temposu yüksek, izleyenlere zevk veren, futbol oynamaya çalışan bir takım olmak istiyoruz.

Yeni transferlerimizden Galatasaraylı  Gökay Güney ve Ferhan Evren çalışmalarımıza katıldı. Yabancı oyuncularımız var. Yomathan Del Valle ve Mahatma Osumanu Otoo  ve son olarak  Osmanlıspor’dan transfer ettiğimiz Mehmet Yiğit’de Afyon kampına  katılacaklar. Transferlerimiz devam ediyor. Şu anda bir kaleci bir ön libero ve forvet arayışında olduklarını bildiren Bozkurt.” Ama kamp döneminde hazırlık maçlarından sonra nasıl bir ihtiyaç doğar onu şu anda bilemiyoruz. Ama şu anda üç mevki üzerinde yoğunlaşıyoruz.

Şu anda Örnek sanayideki tesislerinde antrenmanlara başlayan ve sabah-akşam olmak üzere iki çalışma yapan Bordo-Beyazlı ekibin teknik Direktörü mçların başlama tarihi olarak 18 Eylül olarak görünüyor ama daha net, bir tarih yok. Önümüzdeki Pazartesi günü de Afyon’a kampa gideceğiz 12 gün 12 gün olmak üzere iki etap yapacağız .”

Hedef olarak ilk etapta ligde kalmak olduğunu yineleyen Serdar Bozkurt, Ama gelecek transferlerle iyi bir uyum tutturabilirsek, ön libero, forvet ve kalecimizde istediğimiz oyuncuları alabilirsek yukarıları zorlayabiliriz. Süper Ligi zorlayabilmek için önce hedefleri gerçekleştirmek gerekiyor. Çok daha büyük bütçelerle yola çıkan takımlar var. Biz tabi o kadar büyük bütçelerle yola çıkmıyoruz. Ama olmayacak diye bir şey yok, bunu da söyleyeyim tabi. Ama biz öncelikle play-off’u zorlayabilirsek iyi olur. Onun dışında şampiyonluğa odaklanırsak, saha dışında  yönetiminde  burada yapılacak bir sürü işi var tesis sıkıntımız var.İkisi bir arada gitmiyor.Bunları halledersek ileriki yıllarda bu hedefi daha net koyabiliriz. Önce tesisleşmeyi halledip ondan sonra bu hedefi daha net koyabiliriz.”ifadelerini kullandı.

BANDIRMASPOR İÇ TRANSFER:

1-Erkan Taşkıran  2-Zülküf Özer 3-İrfan Başaran 4- Doğancan Davas 5- Benhur Keser 6-Berat satılmış 7-Samet Katanalp 8- Selçuk Alibaz 9- Feyyaz Belen 10-Hüseyin Bak 11-Sinan Akaydın 12- Fırat Arıkan 13- Ali Serçek 14-Onur Akbay 15-Hüseyin Arabacıoğlu 16-Hakan Bilgiç 17-Görkem Kıran

DIŞ TRANSFERLER :   1-Gökhan Güney (Galatasaray) 2- Ferhan Evren (Galatasaray) 3- Mehmet Yiğit (Osmanlıspor)

YABANCILAR:  1- Yonathan Del Valle ( Venezuellalı) 2- Mahatma Osumanu Otoo (Ganalı)  3- Mickael Pote (Beninli)

Ahmet PESEN



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli