BOZTAŞ´TAN BANDIRMA GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

BOZTAŞ´TAN BANDIRMA GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Sinan Boztaş, Bandırma Gazeteciler Cemiyetini (BGC) ziyaret etti.

Samimi bir havada geçen ziyarette Boztaş "Tüm ilçelerimizden yoğun bir ilgi ve davet var. Bugün de Bandırma´da önce ilçe teşkilatımızı ziyaret ettik. Ardından siz değerli meslektaşlarımızı da görmek, tanıdıklarımızla hasret gidermek, tanışmadıklarımızla da tanışmak için geldik. Sizlerin de sıcak ilgisi, samimiyeti ile gönüllerimiz ısındı. Sağolun, varolun" dedi. 
 
Aday adaylığı süreci ile ilgili konuşan Boztaş "2002-2005 yılları arasında Balıkesir basınında güzel işlere imza attık. Gençlik yıllarımdan beri siyasetin içinde yer aldım. 2006-2010 yıllarında  dönemin il başkanı ve şimdi Büyükşehir Belediye Başkanımız olan Sayın Zekai Kafaoğlu, Adil Çelik ve Mahmut Poyrazlı ile dava arkadaşlığı yaptık. Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü ve Siyasi Basın Danışmanlığı yaptım. Teşkilatın her kademesinde yer alan tüm dava arkadaşlarımla yakın çalışma ve yol arkadaşlığında bulundum. Ardından TRT´de pek çok güzel işe imza attık. Sayın Cumhurbaşkanımız ile, partimizin üst düzey yöneticileri ile birlikte çalışma imkanımız oldu. Hamdolsun tüm bu işlerden alnımızın akıyla çıktık ve bir güven kazandık. Şimdi memleketimize daha iyi hizmet etmek için Balıkesir Milletvekili olmaya talibiz. Tüm hemşerilerimizin dua ve desteklerini bekliyorum" dedi.


  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli