BTB Kadın Girişimcileri’nde yeni dönem

BTB Kadın Girişimcileri’nde yeni dönem

Bandırma Ticaret Borsası’nın(BTB) kadın girişimcileri için hareketli günler başladı.

Bandırma Ticaret Borsası’nın(BTB) kadın girişimcileri için hareketli günler başladı.

Borsanın, 2022 yılında yapılan organ seçimlerinin ardından girişimciliğin kesintisiz sürmesi amacıyla ilk yönetim kurulu toplantısında belirlenerek göreve başlayan kadın girişimciler, yeni dönemin ilk yılını pasta keserek kutladı. 

Borsanın Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Melike Çömez, “Kadın girişimciliğini desteklemek ve Türkiye’de kadın temsiliyetinin güçlenmesine katkı sağlamak üzere Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanımız sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğinde, 2007 yılında kurulan TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun, ülke genelinde yarattığı değeri gördükçe gelecek adına umudumuz daha da artıyor” dedi.

Bandırma Ticaret Borsası olarak bu oluşumun bir parçasını oluşturmanın kendileri için mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Çömez, “Dileğimiz, girişimci kadınların oranının yüzde 50’ye yükselmesidir. Biz bu oranın artması için tüm girişimcilerimiz ile yan yana yürümeye ve gereken her çeşit desteği vermeye devam edeceğiz. Borsamızın sahip olduğu vizyoner bakış açısıyla bu amacımızı gerçekleştirecek çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. 2022 yılında yapılan organ seçimlerinden sonra aramıza katılan arkadaşlarımız ve uzun yıllardır birlikte çalıştığımız kurul üyelerimizle başarı dolu bir çalışma dönemi bizleri bekliyor” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Kadın Girişimcileri’ dönem
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı