Bto Başkanı Ermişler: Tek Amacımız Ekonomiyi Canlandırmak

Bto Başkanı Ermişler: Tek Amacımız Ekonomiyi Canlandırmak

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Başkanı Fahri Ermişler, tek amaçlarının ekonomiyi canlandırmak, Balıkesir`i canlı, yaşanılabilir, cazibe merkezi bir yer haline getirmek olduğunu söyledi.

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Başkanı Fahri Ermişler, tek amaçlarının ekonomiyi canlandırmak, Balıkesir`i canlı, yaşanılabilir, cazibe merkezi bir yer haline getirmek olduğunu söyledi. İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan "Türkiye`nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde Balıkesir`den dokuz firmanın yer almasının kendilerin son derece memnun ettiğini belirten Ermişler, "Bölgemizden listede olan dokuz firmamızı özellikle tebrik ediyorum." dedi.

Listede yer alan Banvit, Şeker Piliç, Yörsan, Turyağ, Best, Mar Tüketim, Yarış Kabin, Bu Piliç ve Tek Süt firmalarını kutlayan BTO Başkanı Ermişler, "Bununla birlikte Balıkesir ekonomisi, değişim ve gelişim sürecinden geçiyor. Lojistik köy, organize sanayi bölgelerimiz, büyükşehir çalışmalarımız, otoyol projeleri ve daha birçok projelerle gelişiyoruz, büyüyoruz. Bizler de özel sektör temsilcileri olarak kolları sıvadık. Komisyonlar kurarak, etkinlikler düzenleyerek, projeler üreterek, hedefler koyarak Balıkesir`i ve değerlerini daha yukarıya taşımaya gayret ediyoruz." şeklinde konuştu. Listeye giren sanayi kuruluşlarının ülke için gerçek anlamda kalkınma penceresi olduğuna işaret eden Fahri Ermişler, şöyle devam etti: "Bölgemizin kalkınma kapasitesini arttıran, müteşebbisin çalışma şevkine örnek olan, Türkiye`nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2012 listesinde olmasından ötürü firmalarımızı tekrar gönülden kutluyor, şahsım ve yönetim kurulum adına başarılarının devamını diliyorum."



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı