BTP Genel Başkanı H. Baş "Patlamaya hazır bomba haline getirilen bir toplum olduk"

BTP Genel Başkanı H. Baş

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş partisinin yurt gezileri programı kapsamında Balıkesir teşkilatını Bandırma’da topladı.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş Bandırma’da konuştu.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş, “Toplum patlamaya hazır bombaya dönüştürüldü”

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş partisinin yurt gezileri programı kapsamında Balıkesir teşkilatını Bandırma’da topladı.

Grand Asya Oteldeki BTP buluşmasında konuşan BTP Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş, yaşanan toplumsal gerginliği olası ekonomik sebepler değil, uygulamaya konulan BOP projesinin bir parçası olduğunu açıkladı.

Baş. “10 yıl önce bu günleri görseydik uykularımız kaçardı.  Zamanla alışıyoruz, Yaşadığımız tabloya kanıksadığımız için bugün bize normal geliyor. 

Avrupa’nın işçi deposu haline getirildik. Çin modeli dediler, bizi bedava çalıştırılan insan topluluğuna dönüştürdüler. İnsanlar kandırıldı, insanlar uyuşturuldu.

20 yıl önce Suriye’de, Şam’da, Trablusgarp’ta, Mısır’da, Kahire’de, “Ülkenizde 10 yıl sonra bu günler yaşanacak” denseydi, gülüp geçilirdi. Bugün ansızın öyle bir şeyler oldu ki, telafisi mümkün olmayan hadiseler yaşandı. Canlar gitti. Telafisi mümkün olmayan hadiseler yaşandı. Canlar gitti, namuslar kirlendi.

Birçok insan bedeninin bir bölümünü kaybetti. Bugün bu insanlar evlerini, yurtlarını terk etti. Bakıldığında bölgede bir Diktatör yal yönetimden kaynaklandığı düşünülen olay ve gelişmelerin ülke yönetimleri ile bir ilgisi olmadığını anlarsınız. 

Bu olayların ülke yönetimi ile hiçbir ilişkisi yok. Bu ülkelere FİTNE sokuldu. Bu ülkeler içerden karıştırıldı. Sebebi şu, bu ülkelerin ciddi anlamda yer altı kaynakları var, Başta Petrol olmak üzere büyük zengin kaynakları var. Bu nedenle bu bölgede 30-40 yıldır aktif olarak yürütülen “Büyük Orta Doğu Projesi” BOP var.

İsrail topraklarının genişletilmesi projesinin içinde kalan bundan nasiplenmek isteyen ülkeler var.

Türkiye’nin bu durumda benzer coğrafi kaderi var. Türkiye’de ciddi anlamda zenginlikler var, Türkiye’de sömürülmeye müsait nüfus var. Bu uzun vadeli BOP planlarının parçası olarak bir büyük İsrail projesinin bizim bölgemizi de içine alan haritanın göbeğindeyiz.

Türkiye bu anlamda çok sıkışmış vaziyettedir. Türkiye her an kavga etmeye, her an bölünmeye, Her an bir yerlere savaşa gitmeye hazır durumdadır.

Türkiye’de artık kavga etmek o kadar sıradanlaştı ki,  Esnaf bir biri ile kavga ediyor, İşçi kavga ediyor, Memur kavga ediyor, Emekli kavga ediyor, sürekli kavga edecek bir şeyler buluyoruz çünkü patlamaya hazır bomba haline getirildik. 

Sinirlerimiz çok gergin, ciddi anlamda psikolojik olarak yıprandık, Ekonomik yıprandık, Geçim sıkıntısı, çocukların geleceği kaygısı üst üste geldiğinde adeta saatli bombaya döndük.

Bunlar imkânsızlıklardan kaynaklanan sorunlar değil, Bu Devletin sizin verginize ihtiyacı yok, Seçimden sonra açıklanan maaş zamları toplumda bir umut yeşertti.

Ardından Dolar %40 arttı, Enflasyon aldı başını gitti.

Vergilere ciddi artışlar eklendi. Aldığımız zamlar cebe girmeden eridi.

Dün 9 tl ile geçinirken bugün 17 tl ile geçinemez olduk.

Bu tabloyu İktidar tetikçisi Medya bize şu şekilde yutturuyor. 

“Aslında ekonomimiz çok iyi olacaktı da, Muhalefet çıktı EYT istedi, Emekliye zam, memura zam, işçiye zam istedi. Bu zamlar karşısında hükümet vergileri yükseltmek zorunda kaldı.” 

Bu söylem külliyen yalandır.  Sizin-bizim psikolojimizin bozulması hiçbir imkânsız sebebe dayanmaz. Bizim gerginleşmemiz hiçbir imkânsız sebebe dayanmaz, Bunların hepsi planlı sebeplerdir.

Çözüm elbette Bağımsız Türkiye Partisi kadrolarının için başına getirilmesi ile çözülecektir.” Dedi.

BTP Bandırma ilçe idare kurulu üzesi mali müşavir Harun Kopoycu, BTP Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş'ın Bandırma ziyareti dolayısı ile kendisine özel bir tablo armağan etti.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı