Bu Düğün Çok Konuşulacak

Bu Düğün Çok Konuşulacak

Bandırma´dan İstanbul´a uzanan Aşk hikâyesi

 

  Bandırma´nın VİP çiçekçisi ?İris Çiçek? sahibi Sülün & Hikmet Önral Çiftinin reklam-İletişim ve Halkla ilişkiler mezunu kızları Tuğçe Önral ile Bandırmaspor´un efsane kramponlarından Muzaffer & Berrin Gür çiftinin uluslararası işletme mezunu yakışıklı oğulları Mehmet Can Gür´ün İstanbul´da başlayan arkadaşlıkları Gür ve Önral ailelerinin onarı ile önce söz, ardından nişan ve geçtiğimiz hafta iki aile arasında düzenlenen kına gecesinden sonra şimdide sıra nikâh ve düğüne geldi.

Eken Prestij Hotel Cennet Restoran´da gün batımı gerçekleşen Nikâh için Belediye Başkanı Dursun Mira Kıbrıs´tan balayını yarıda keserek özel olarak geldi.

Gür ve Önral ailelerinin yakın aile çevreleri yanı sıra Bandırma´nın yüksek sosyetesinin adeta kıyafet balosuna dönüştürdüğü Tuğçe & Mehmet Can Gür´ün alkışlar arasında gerçekleşen nikâh töreni ardından konuklar Eken Prestij Hotel Balo salonuna alınarak sıra dışı düğüne tanık olmanın heyecanını paylaştı.

Sanatçı İbrahim Tatlıses´in oğlu Şarkıcı İDO Tatlıses,  reklam & medya koordinatörü olan Gelin Tuğçe Önral´ın bu önemli gecesine kayıtsız kalmadı. İDO ajansı ile çalışan sanatçı Nuray Hoşses ile Aranjörü Cüneyt Yılmaz´ın yanı sıra orkestra grubu Bandırma´ya gelerek gecede sahne aldı.

İstanbul´da Gemi Charter ?Broker olarak görev yapan Damat Mehmet Can Gür ise ailenin ilk mürüvvetini görmek için bir araya gelen aile büyükleri ve geniş eş dost topluluğuna seslenirken bu mutlu gününe ortak olan tüm dostlarının gönlünce eğlenmesi istedi.

Gür ailesinin ilk gelini olması nedeni ile başta Kayınvalide Berrin Gür, Kayınpeder Muzaffer Gür yüzük, küpe, künye ve gerdanlıktan oluşan altın takısına Büyük Anne aile yadigârı armalı ile gelinlerini ananelerine uygun şekilde armağanlarla ödüllendirdiler.

Sülün & Hikmet Önral çifti de aynı şekilde hem kızları Tuğçe´yi, Hem de Damatları Mehmet Can´ı geleneklere uygun şekilde takı ile onurlandırdılar.

Önral´lar ile Gür´leri akraba yapan sıra dışı düğünde ortam ve atmosfer olarak hiçbir masraftan kaçınılmadı.

Eken Prestij Oteli belki ilk kez bu denli özenle hazırlandı. Otel girişte itibaren görsel dizayn ile göz kamaştırdı.  Lobi´den Nikâh yapılacak Cennet Restoran girişine ve gece düğün programı için hazırlanan Balo salonu mumlarla ışıklandırılıp, beyaz tüllerle giydirilen masa sandalyeler, aynı görselliğe adapte edilen çiçeklerle süslendi.

/resimler/2016-5/15/0041440725890.jpg

Ve düğün anı geldiğinde salona kuğu gibi giren Tuğçe ile Mehmet Can maytaplar ve alkışlar eşliğinde yaptıkları ilk dans sonrası gecenin eğlence süreci başladı.

Eken Prestij otel´de  uzun zamandır böylesine görkemli ve ayrıntıların gözden kaçmadığı bir gece yaşanmıştı.

/resimler/2016-5/15/0040476974862.jpg



Anahtar Kelimeler: Düğün Konuşulacak
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli