Bu kez insan seli geldi

Bu kez insan seli geldi

13 Ekim´de sel afetine zemin oluşturan Cumhuriyet alanı bu kez Buray konseri ile insan seline ev sahipliği yaptı

       29.Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali tüm hızı ile sürüyor. Dün Liman AVM önünden Cumhuriyet alanına gerçekleşen kortej yürüyüşü ile start alan festival, bugün 17.oo de Kuşcennetinde festival açılış töreni ardından 20.oo de Barış Manço Kültür Merkezinde Ankara Tiyatrosu ?Ödenmeyecek Ödeyemiyoruz? adlı esri sahneledi.

Saat 20.oo de Santral Kültür merkezinde Ceren Gündoğdu konseri gerçekleşti. 20.30 da ise Cumhuriyet alanında Bandırma Belediyesi Halk Dansları topluluğu bir gösteri sundu.

Gecenin finalini ise gençliğin sevgilisi Buray yaptı. Saat 21oo de Cumhuriyet alanında sahne alan Buray 2 saat süresinde sahnede kaldı ve sımsıkı dolu alanda gençliği coşturdu.

Sanatçı Buray´ı sahnede tebrik ederek kendisine bir buket çiçek ve festival plaketi sunan Başkan Dursun Mirza, festival programlarını hazırlarken anket yaptıklarını, Buray´ın bu ankette Bandırma ya gelmesi en çok istenen sanatçı olarak öne çıktığını söyledi.

/resimler/2018-9/20/2342333129471.jpg

       29.Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali 21 Eylül Cuma yarın 17.00 de Belediye Nikâh salonunda ?Dünyada Anadoluda ve Bandırma´da insanlarla kuşlar arasındaki etkileşim biçimleri? konulu panel yapılacak.

Panelde Cerrahpaşa Ormancılık MYO dan Ergün Bacak, Uzman Biolog-Ontinolog Lale Aktay Sözüer, Uzman Zooteknist Özgün Sözüer konuşma yapacaklar.

18.oo de Ünsal Ünlü ?Yeni Besil Medya? konulu söyleşide bulunacak, 20.oo de Barış Manço Kültür Merkezinde Mazlum Çimen´in konseri var.

Gecenin meydan sanatçısı Ece Seçkin saat 21.oo de Cumhuriyet alanında açık hava konseri verecek.                 

/resimler/2018-9/20/2344528444782.jpg        

Başkan Mirza, Cumhuriyet alanındaki Buray konserinde, engelli izleme noktasına gelerek engelliler ile tek tek ilgilendi. Başkan Mirza´nın engellilere isimleri ile hitap etmesi  bu anlamdaki mücadelesinin sözde kalmadığını gösterdi.            



Anahtar Kelimeler: insan seli geldi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false