Bu aksiyona yürek dayanmaz...

Bu aksiyona yürek dayanmaz...

Bandırmaspor'un play off'ta tur şansını yakalayacağı Eyüpspor rövanşı bugün saat 15.30 da 17 Eylül'de oynanıyor.

Bandırmaspor son yılları en başarılı sezonunu yaşıyor, gelinen noktada gösterilen trent bordo beyazlı ekibi birkez daha play off'a taşırken, ilk plaf off'u oynadığımız Kayseri'de TFF 1. lig ile tanışmıştık. Şimdi sıra Süper lig ile tanışmada.

Çarşamba günü Eyüp'te oynayıp 1-0 kaybettiğimiz ilk tur'un rövanşı için bugün 15:30 da 17 Eylül stadından Eyüpspor'u konuk ediyoruz.

Bandırmaspor kadrosu bu karşılaşma için tüm detayları gözden geçirdi, hazırlıklar tamam. teknik kadro ve yönetim kurulu tur'dan emin, Bandırmaspor taraftarı ise bu karşılaşmaya odaklanmış durumda, yeni ve eski kapalı tribünler doldu, Kale arkası taraftara açıldı.

Büyük düelloya çok az bir süre kaldı. Bandırmaspor son yıların en yüksek aksiyonuna sahip Eyüp rövanşında en büyük desteği 12. adam Ban ban taraftarı...

Taraftar gurupları saat 13.00 te stat ta buluşma randevusu verdi.

Eyüp rövanşı için ilçe sınırlarını aşan heyecana ortak olmak isteyen çevre il ve ilçeden gelecek taraftarlara çağrıda bulunan Bandırmaspor taraftarlar gurubu; "Arma aşkıyla, sabah itibariyle İstanbul, Kocaeli, Bursa, İzmir, Erdek, Avşa, Biga ve Çanakkaleden yola çıkacak bütün taraftarlarımıza hayırlı yolculuklar dileriz." temennisinde bulunuldu.

Bandırmaspor taraftarına centilmenlik mesajı

Aksiyonu yüksek rövanş karşılaşması öncesinde bordo beyazlı camiadan Eyüpspor için centilmenlik çağrısında bulunuldu. Yaşanılacak her hangi bir olumsuzluğun Bandırmasporumuza ceza olarak döneceği göz önünde bulundurularak yapılan açıklamada; 



Anahtar Kelimeler: aksiyona yürek dayanmaz...
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı