Bu çamur sana bulaşmaz

Bu çamur sana bulaşmaz

İFTİRANIN DA BÖYLESİ…!!!

Yerel bir gazetede Bandırma İ.İ.B.F. de görev yapan A.N. Ö. isimli öğretim üyesinin taciz iddiaları ile Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanacağı iddiası tamamen FOS ÇIKTI.

2012 yılında görevi ile açılan rektörlükçe açılan ilgili soruşturmada rektörlükçe hiç bir ceza öngörülmemesi ve tarafların hiçbir itirazı olmamasına karşılık, Danıştay’ın normal yasa gereği sadece Sulh Hukuk Mahkemesinde görevi ile ilgili tekrar görüşülmek üzere incelenmesini istediği karar üzerinden üretilen haberin, ilgili öğretim üyesinin de ortaya koyduğu belgelerle kesinlikle ağır bir ceza konusu olmadığı açıklık kazandı.

Yerel gazetenin adeta linç yaparcasına hakkında kesinleşmiş hiçbir karar söz konusu bile değilken, ilgili öğretim görevlisini adeta adresine kadar hedef gösterilmesi de, kamu oyunda çok önemli tepkilere neden oldu. Bandırma İ.İ.B.F. sevilen hocalarından ve başarılarıyla kendinden sıklıkla söz ettiren bir hocanın böylesi yargısız infazlara konu olması, yapılan işin ne kadar art niyetli olduğunu da ortaya koydu.

Kişisel husumetlerin ön plana çıktığı bu yaklaşımlar, “At Çamuru İzi Kalsın” tezini de doğrular nitelikte. Öğretim üyesi A.N.Ö. nün de avukatlarından Cemal KORZAY’da tamamen hukuk dışı bir uygulama olarak nitelediği bu duruma ilişkin yasal tüm yaptırım ve yollara başvurulacağını açıkladı ve gereken yapılacaktır dedi. İnsanları karalamak bu kadar kolay olmasa gerek. Yarın bir gün bizlerin başına gelmeyeceği ne malum.



Kerim Celaleddin
10.12.2014 21:03:39
Üzülme Hocam, onların savaşı bu, attıkları kir onları boğacaktır. Bandırma küçük yer her kes bir birini tanıyor. Haa birde Bandırmalıyım diyerek, yabanla sarmaş dolan kucak kucağa olanlar var... allah gözünüzü kör etsin ne diyeyeyim..

Metin Çelik
10.12.2014 21:04:53
Bu iftira seneryosunu hazırlayanlar günde 6 vakit namaza gidiyor biliyorum. şimdi bunlar müslüman sa ben....!

Necmettin Oguzcan
10.12.2014 21:07:54
Yoksa Bandırma fakültesi, İlahiyat mı oluyor? Bu kadar yobaz, bu kadar senaryo, siz kimi uyuttuğunuzu sanıyorsunuz salak beyinler... Ya bu dürzülerin değirmenine su taşıyan kendini Bandırmalı diye pazarlayanlara ne demeli !....

cenk değer
11.12.2014 00:52:14
Yine kumpas, yine yalanlar, yine paralel örgüt. Genç bilim adamlarını yok edemeyeceksiniz.. Sahtekar yalancılar, ayıp ayıp...

arzu totrakan
11.12.2014 18:51:08
YIPRATILDIĞIN İÇİN ÜZGÜNÜM.

Anahtar Kelimeler: İFTİRANIN DA BÖYLESİ…
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı