BU GENÇLER BİR HARİKA!...

BU GENÇLER BİR HARİKA!...

Gönen Mustafa Uşdu Lisesi Öğretmeni İbrahim TURAN'ın Hazırladığı ve Okul Öğrencilerinin sahnelediği Erkekler Köyü” Adlı Tiyatro Oyunu Ayakta Alkışlandı.




Gönen
Mustafa Uşdu Lisesi Öğretmeni İbrahim TURAN'ın Hazırladığı ve
Okul Öğrencilerinin sahnelediği Erkekler Köyü” Adlı Tiyatro Oyunu Ayakta Alkışlandı.




Bazen kısıtlı olanaklara rağmen harikalar yaratmak, sahnelemek yürek ister. Başta İbrahim hocam ve ona inanan 20 kadar öğrencinin sunduğu tiyatro oyunu açık söylemek gerekirse profesyonelleri aratmayacak kadar güzeldi.

25 Mayıs 2013 Cumartesi günü; Gönen Belediyesi Konferans Salonunda saat 14 ve 21 de icra edilen tiyatro oyununun her iki diliminde de seyirciler gençleri ayakta alkışladılar. Gelecek vaat eden, pırıl pırıl bu gençleri canı gönülden tebrik etmekten başka bir şey gelmiyor ne yazık ki elimizden. Fakat bir şey söylemeden geçemeyeceğim, her türlü kötü alışkanlıkların kol gezdiği güzelim yeşil ilçemizde ki huzurunun da bu tür etkinliklerde bulunması gerekmez miydi?.

Gönen Mustafa Uşdu Lisesi Öğrencilerini, öğretmenlerini, yöneticilerini ve tabi ki İbrahim TURAN hocamızı canı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.





Hatice Öner
28.05.2013 11:55:28
İbrahim Hocamızın büyük emek verdiği oyunumuz çok beğenildi :) Biz de bundan dolayı çok mutluyuz. Gönen gazetecisi Hüseyin Bey`e de çok teşekür ediyoruz çekimlerinden dolayı :) Bu gençler bir harika :)

İbrahim Turan
28.05.2013 21:47:43
Gençlere ve sanata destek veren acar gazetecimiz Hüseyin Efe`ye; Bandırma Manşet gazetesine şükranlarımı sunarım. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı