Bu sevda bitmez

Bu sevda bitmez

Ömür biter, İnsanlık adına kampanyalar bitmez. Şahin Burgazlı, A. Rıza Çırpanlıdan Bir kamyon dolusu mavi kapak.

``Her mavi kapak, bir adım’’ kampanyası sonlansa da gönül dostlukları devam eden fahri kimliklerin kampanyası son bulmadı.

Erdek ilçesi Şahinburgaz Mahallesi sakinlerinden, Ali Rıza Çırpanlı kampanyanın başladığı günden beri birkaç kez teslim ettiği kamyonlar dolusu kapaklardan bugün bir kamyon daha teslim etti.

Bandırma Engelli ve Engelli ailelere yardım derneği Başkanı Hüseyin Uçar bizzat Şahinburgaz’a giderek kapakları teslim aldı.

Kapakların kamyona yüklenmesinde yardımcı olan yardımsever emekli Ali Rıza Çırpanlı, Başkan Hüseyin Uçar’dan büyük bir teşekkür aldı.

Ali Rıza Çırpanlı, kapakların toplanmasında kendisine Çayağazı muhtarlığı ile Çakıl köyü Hicaz Balıkçılık’ın destek verdiğini, toplumsal çalışmalarda olduğu gibi bu kampanyada kendisine destek veren muhtarlar ve Hicaz Balıkçılığa teşekkür ederek, Mavi kapak toplama çalışmasının devam edeceğini söyledi.

Bandırma Engelli ve Engelli aileleri deneği Başkanı Hüseyin Uçar,’’ Çayağazı köyü sakini Ali Rıza Çırpanlı’nın üstlendiği sosyal misyon bir çok kimseye örnek olmuştur. Bu toplumsal bir katkıdır, Bana ne demekle kayıtsız kalmak hele bizim gibi Müslüman bir topluma yakışmaz, işte bu mantıkla yola çıkan Alirıza Çırpanlı’yı cani gönülden kutluyor, kendisine destek veren herkesi tebrik ediyorum.’’ Dedi.

 ``ÇÖPE ATILAN AĞ MANTARLARINI BÖYLE DEĞERLENDİRDİK``

Hayırsever Ali Rıza Çırpanlı ``Çakıl köyü balıkcılarından HİCAZ gurubunun verdiği kullanılmayan eski ağ mantarlarını Bandırma Engelliler Derneğine mavi kapaklar gibi bağış yaptık. Çevremizdeki duyarlı balıkcı esnafı depolarındaki eski ağ mantarlarını çöpe atmayıp sevabı kendilerine olmak üzere bağış yapacaklarını bekliyoruz`` dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı