Bugün Çocukların Günü

Bugün Çocukların Günü

lions Çocuk yuvası çocukları ile sıra dışı bir hafta sonu geçirdi





23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında her yıl geleneksel olarak Lions Kulüp tarafından düzenlenen piknik, Lions Kulüp Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin eşleri ile birlikte katılımı ile Düzler mevki'nde Kırtay Model tesislerinde yapıldı. Piknik'e Çocuk Yuvasında kalan çocuklar Md. Süleyman Bahadır ve öğretmenleri yanı sıra, Atatürk İlk Öğretim Okulu Sevginin Ritmi elemanları katıldılar. Çocuklar doyasıya eğlendiler. Uçurtma uçurdular, top oynadılar, pikniğe Osman Bor, eşi ve oğulları ve gelinleri torunları da katılarak, katılımcı çocuklar ile bütünleştiler. Karınları acıkan çocuklara Hakan ve Kaan kardeşler bizzat mamullerden hazırlayarak ikram ettiler.


Dr. Ali Raci Haykır ve Lionsların her şeyi Sıtkı Ağan, Özden Sever de katılımcılar arasında idi.

Osman Bor amcaları, top ve çikolata ikramı ile katılan çocukları sevindirdi. Palyaço öğrenci Seher Özkan da çocukların mutluluğuna katkı verdi. Akşam saatlerine dek süren piknikte çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Sevginin Ritmi” mensubu, Atatürk İlk Öğretim Okulu öğrencileri de katılımcılara müzik ziyafeti verdiler.

Başkan Cengiz Yüzbaş da günün önemini satırlarımıza şöyle dile getirdi: Her yıl gelenekselleştirdiğimiz bu çocuk bayramı pikniğini düzenliyoruz. Çocukların mutluluğu bizleri de mutlu ediyor.” dedi. Tamer Kırtay'ın ev sahipliğinde oluşan bu piknikte katılan herkes mutlu bir gün geçirmiş oldu.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı