Bugün TRT Radyo-1’de yayınlanacak

Bugün TRT Radyo-1’de yayınlanacak

Yapımcı, Sunucu Zeynep Bayraktutan'nın Psikolog Murat Yatmaz'ı konuk ettiği Program, 1 Nisan 2020 Çarşamba bugün saat 20.30’da TRT Radyo-1’de yayınlanacak.

Bu program kaçmaz TRT Radyo-1 Işık Tutanlar Programının Bandırmalı Yapımcı ve Sunucusu Zeynep Bayraktutan, İstanbul Radyosu’nda yayınlanan programını Koronavirüs salgını nedeniyle Bandırma’da gerçekleştirdi. Rapsodi Müzik Stüdyosunda kaydı gerçekleştirilen programın konuğu Bandırma Devlet Hastanesinde  görevli Psikolog Murat Yatmaz oldu.

Program, 1 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 20.30’da TRT Radyo-1’de yayınlanacak. Programda Koronavirüs salgın dolayısıyla toplumdaki belirsizlik duygusundan kaynaklanan kaygının sonuçları, viral paylaşımların yayılması, gücü ve zararı, kaygıyla baş etmede, etkin bir savunma mekanizması olan mizah konusu, 65 yaş üstü bireylerin sokağa çıkma yasağı ve sosyal izolasyona verdiği tepkiler, evde kalmaları öneriler, hastanede izolasyon odasındaki covid 19 pozitif olan hastanın psikolojisi ve yaklaşımlar ile ilgili konularla TRT radyo dinleyicilerine seslenecek.



Anahtar Kelimeler: Bugün Radyo-’ yayınlanacak
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli