BUGÜNLERDE HERKESİN DERDİ DOLAR KAZANMAK

DOLAR KAZANMAK İÇİN İNGİLİZCE ARTIK ENGEL OLMASIN

Global dünyanın bilim ve ticaret dili İngilizcedir. Artık, İngilizce öğrenemiyorum diyerek kursların ücretlerini bahane etmek bitti. Çünkü son yıllarda teknolojinin sayesinde artık online İngilizce eğitimi de mümkün. Çoğu online İngilizce uygulamaları da fiyat olarak kurslardan daha uygun. Önemli olan, siz hangi amaçla öğrenmek istediğinize karar verin.

 

Online İngilizce Eğitimleri

 

Haydi hep birlikte, bu eğitimleri inceleyelim. Her şeyden önce sizi maddi açıdan zorlamaz. Zamandan tasarruf edersiniz. Yol, kantin, yemek vb. ekstra harcamalarınız olmaz. Ancak yine de isabetli seçim yapmalısınız ki, son yıllarda artan bu online eğitimler yüzünden yine bütçenizi zorlamamalısınız. Çünkü internette her an karşınıza bir online İngilizce paketi çıkabiliyor ve bunların bir kısmının fiyatı da neredeyse yüz yüze eğitimler kadar olabiliyor.

 

Ömür boyu erişimi olan, sosyal yaşamınızda ve aynı anda kariyerinizde de ilerleme, gelişim ve başarılarınızı artıcak eğitimleri araştırmakla işe başlayabilirsiniz. ‘Yüzlerce eğitimin içinde nasıl olacak?’ ya da ‘Ben o ayrıntıyı nasıl yakalayacağım?’ diyorsanız da, okumaya devam edin. Çünkü birazdan sizinle kendi yaptığım araştırma, görüşme ve denemelerim sonucunda edindiğim tecrübelerimle fikirlerimi paylaşacağım.

 

Etkili Yabancı Dil Öğrenme

 

Pek çok eğitimi denemiş birisi olarak en başta yanlışı, yanlış içerik, yanlış kitap ve yanlış metotlar ile yürütülen eğitimlerde yapmış olduğumu geç de olsa anladım.

Öncelikle ana dili Türkçe olan bizler için, daha farklı metotlar gerekliymiş bunu öğrendim. Çünkü inanın sadece boşluk doldurmalar ile, test soruları ile, parçayı okuyup altındaki doğru yanlışları seçmeler ile, karışık verilen yarım cümleleri bir birleri ile birleştirmeler ile İngilizce öğrenilemez. İngilizce öğrenmek istiyorsanız, cümle kurma mantığını anlamanız ve de her öğrendiğiniz kural, kelime ve ifadeler ile sizin de cümleleri hedef dilde kendinizin kurması gerekiyor ki öğrenebilesiniz.

Bunu nasıl mı anladım? Pek çok, yukarda bahsettiğim mantığı kullanan, başarısız eğitimler sonucunda anladım. Cümle kurmamı isteyen alıştırmalarda o mantığın yanlış, bu şekilde çeviri mantığının doğru olduğunu öğrendim. Çünkü böyle gerçekten öğrendikleriniz aklınızda kalıyor ve İngilizcenin mantığını anlıyorsunuz. Bu şekilde öğrenme işte en kalıcı öğrenme olarak sizinle uzun yıllar gidiyor. Unutmayın, öğrenmenin en güzel yanı, hiç bitmeyecek ve yanınızdan hiç ayrılmayacak bir hazinenizin olmasıdır. Ancak bu da doğru öğrenme içerik ve metotları ile mümkündür.

 

Kaçırılmaması Gereken Bir Fırsat

 

Geçenlerde keşfettiğim bir hazine değerindeki yabancı dil İngilizce eğitimini anlatacağım size. Sadece ilk baskıya özel yaptıkları kampanya sayesinde çok da ucuza sahip oldum. Kitap seti alana bedava İngilizce online eğitimi veriliyor yani ücretsiz, kitapların yanında hediye. Sınırsız online portal kullanımı ve sınırsız giriş hakkınız var. Üstelik 12 aya kadar taksit de var.

 

‘E, ne var bunda? Pek çok yerde böyle kurslar var.’ diyebilirsiniz. Sıkı durun şimdi, bu kursun en önemli özelliğini ve farkını söyleyeceğim. Türkiye’de ilk defa sıfırdan yani Temel seviyeden size İngilizce öğretirken aynı zamanda Dış Ticaret için Ticari İş İngilizcesi de öğretiyor. Henüz ülkemizde böyle bir kurs yok, hele ki online olarak bu bir ilk. Pek çok İş İngilizcesi kurslarında verilen sunum teknikleri, cv hazırlama, telefona bakma gibi zaten genel İngilizce ile yapılan şeylerle sizi oyalamak yerine, bizzat uluslararası ticaret yaparken neleri kullanacaksınız, işte size onları öğretiyor. Bütün ticari terimler kitaplardaki alıştırmalarda kullanılmış.

 

Temelden İleri seviyeye, YDS YÖKDİL gibi sınavlara hazırlanırken bilmeniz gereken tüm İngilizce gramer dilbilgisi konu anlatımlarını öğrenirken, hiç farkında olmadan çok zevkli bir şekilde işiniz için de Ticari İngilizce öğrenmek istiyorsanız, bence bu ilk baskı bitmeden yaptıkları kampanya ile bu eğitime sahip olmalısınız.

 

Özellikle üniversite öğrencisiyseniz ve mezuniyet sonrasında iyi bir iş bulma şansına sahip olmak istiyorsanız, dış ticaret işi yapan firmalar size iyi bir kariyer sunacaktır ancak buralarda çalışmak ve rakiplerinizden daha yüksek maaş hatta prim almak için ‘Ticari İngilizce’ bilmeniz şart. İşte bu yüzden, bu İngilizce kitap seti ile sunulan online İngilizce eğitimi fırsatını kaçırmayın.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı