Bunların topu yalancı

Bunların topu yalancı

Başkan Sürer; AKP Genel Başkan Yardımcısı Edip Ugur, ``Biz teklif etmeyiz yaparız`` demişti. Bunların topu yalancı.``





SÜRER, ALTINOVA'YI UYUTTULAR”

Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesi Büyükşehir yasa tasarısı ile ilçe olmayı hedeflerken biranda mahalle statüsüne dönüşmesine Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, sert tepki verdi ve Altınova'yı Uyuttular” dedi.

Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesi Büyükşehir yasa tasarısı ile ilçe olmayı hedeflerken biranda mahalle statüsüne dönüşmesine Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, sert tepki verdi.

Sürer, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Ugur, ‘Biz teklif etmeyiz yaparız' diyordu ama olmadı diye tepki verdi ve Altınova'yı Uyuttular” dedi ve sorunu çözmek için Ankara'ya gitti.

Dün bir yerel gazetede çıkan Altınova İlçe Oldu” haberi ile Altınovalılar bunu kutlama yaparken, haberinin aksine Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer in açıklamaları tam tersiydi.

Bugün Büyükşehir yasa tasarısı TBMM de alt komisyona sevk edilmek üzere meclis sitesinde yayınlandığını” açıklamasını yapan Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer,  Tasarı içerisinde Ayvalığın Mahallesi oluyoruz. Fakat daha alt komisyonda görüşülecek” dedi.

Sürer'in dün bu konuyla ilgili temaslarda bulunmak için acilen Ankara'ya gittiği öğrenildi.

Sürer, Altınova'da da cumartesi yürüyüş pazar referandum için hazırlık yapıyoruz herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

3000 yıllık tarihi, cumhuriyet tarihinden beri belediye, Türkiye'nin yüzde 50 ilçelerinden daha büyük, ekonomik, malzeme ve donanım olarak daha çok ilçeden fazla olduğunu” dile getiren Sürer, Kozmopolit yapısı ile mahalle kesinlikle olmaması gereken Altınova mahalle oluyor. Bu güne kadar adımızı öne çıkarmadan sürekli çalıştık. Biz Altınova ilçe olmalı dediğimizde AKP Genel Başkan Yardımcısı Edip Ugur, ‘Biz teklif etmeyiz yaparız' diyordu. Son güne kadar tüm Altınova'yı başta AKP'liler olmak üzere uyuttular hayırlısı olsun. Tüm Altınovalıları yapılacak faaliyetlere bekliyoruz” diyerek Altınovalılardan destek istedi. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı