Bunlar yakışıksız ithamlar”

 Bunlar yakışıksız ithamlar”

Kızıksaspor Antrenörü H. Tezcan Herkes kendi kapısının önünü temizlesin.”

Haftayı Paşaçiftlik karşısında 8-0 lık yenilgi ile kapatan Kızıksaspor'un Çarşamba günü oynayacağı Çelikspor karşılaşmasında yenilgiyi peşinen yükümlenerek şike yapacağı noktasında ASFK ye ulaşan haberler üzerine cevap hakkını kullanan Kızıksaspor Antrenörü Hüseyin Tezcan, Herkes kendi kapısının önünü temizlesin, biz Sarıköyspor'a ne kadar mesafede isek, Çelikspor'a da o denli mesafedeyiz. Biz yaşadığımız olumsuzluklar zinciri içinde kendi yağımızla kavrulma çabasındayız, ligde de tek bir Manyas takımı olarak geçmişten günümüze onurlu mücadelemizi sürdürüyoruz. Bugüne kadar kimsenin himmetine muhtaç olmadık, her türlü sıkıntımızı kendi içimizde çözüme ulaştırdık, 2014-2015 sezonunda belirlediğimiz hedefi yakaladık, sanırım kaygı ve telaş içinde bulunan takımlarımız sezon başında ciddi bir planlama yapmamışlar, kendilerine başarı dileğinden başka söyleyecek sözümüz yok, ama Kızıksaspor'a sürülmek istenen çamura sessiz kalmayız.” Dedi.

Kızıksaspor Antrenörü Hüseyin Tezcan,  Sarıköyspor'un da, Çelikspor'un kendi güçleri ve sezona yansıyan başarısı ile bulundukları yerde memnuniyetsizlikleri varsa, bunu kendi mücadelelerindeki eksikliklerine bağlamaları gerektiğini, aynı durumda Kızıksaspor olsa kendilerinin ne düşüneceğini merak ettiğini söyledi.



Tarafsız
16.02.2015 09:05:48
Sayın hocam madem bu kadar onurlu ve gururlusunuz Sarkıköyspordan alınan teşfik primlerinide söylersiniz. Kendinizi medyaya sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermemelisiniz. Futbolcuların 150 lira teşvik primi aldığını ve bir önceki hafta eksik kadro sahaya çıkan kızıksasporun bu hafta tam kadro sahaya çıkması ayrı bir soru işareti ? Bu sayfanın moderatörlerindende iki satır yazı yazmalarını istiyorum. Eğer sizinle ilgili bir haber yaptılar. O zaman bu teşfik primi olayı ile de ilgili bir haber yapsınlar.

  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli