Bupiliç`in haklı gururu

Bupiliç`in haklı gururu

Beyaz et sektörünün devleşen kuruluşu Bupiliç 30 milyon dolarlık ihracatı ile İstanbul İhracatçılar Birliğinin Oscar ödülünü aldı.

BUPİLİÇ ; İHRACATTA SINIR TANIMIYOR.

Ülkemize yüksek düzeyde döviz kazandıran firmalar, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından İstanbul Cemile Sultan Korusu’nda düzenlediği ödül töreninde buluştu.

Törende; İstanbul İhracatçı Birlikleri, Bupiliç’in  2012 yılındaki başarılı ihracat performansını İİB Oscar`ı ile ödüllendirdi.

2012 yılındaki  30 Milyon ABD Doları tutarındaki  piliç eti ihracatıyla ikinciliğe layık görülen Bupiliç’in ödülünü, Bupiliç Ceo`su,  Mehmet Sabit YILMAZ Ekonomi Bakanı Zafer ÇAĞLAYAN’ın elinden aldı.

Beyaz et sektöründeki başarısı nedeni ile görüşlerini sorduğumuz Bupiliç Genel Müdürü Mehmet Sabit YILMAZ;``2011 yılındaki başarımızı yinelediğimiz için mutluyum. Umman’dan Tacikistan’a , Bosna’dan Libya’ya kadar 12 farklı ülkeye ihracat yapıyoruz. 2013 yılında da bu performasımızı sürdürerek 40 Milyon dolarlık hedefimizi realize edeceğiz. Sektörün en genç firmasıyız. On yıl önce yola çıkarken hayal ettiklerimizi gerçeğe dönüştürdük. Bize bir mutlu haber de İstanbul Sanayi Odasından geldi. Bupiliç Ülkemizin en büyük 500 Büyük Sanayi kuruluşu arasına girmesinden mutluyuz.`` diyerek kurumsal kimliklerini gelecek yıllarda daha üst noktalara taşıma çabası içinde olacaklarını kaydetti.               

Bir KULA-KARAHALLILAR ortaklığı olan Bupiliç Entegre Gıda Sanayi A.Ş. Bandırma`da, 2003 yılından bu yana faaliyette bulunuyor.  

 

 

 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı