Burcu ve yönetimi istifa etti

Burcu ve yönetimi istifa etti

Zafer Partisi Bandırma İlçe Başkanı Burcu ve yönetimi istifa etti.

Zafer Partisi Bandırma İlçe Başkanı Murat Burcu ve yönetim kurulu istifa etti.

Burcu, partisinin Genel Merkez ve Balıkesir İl Başkanlığına istifayı şöyle iletti:

“Bandırma Zafer Partisi ilçe yönetimi olarak çeşitli zorluklarla partinizin ve genel başkanımızın politikalarını ve düzensiz göçmenlerle ilgili çalışmalarını hem ilimiz hem ilçemiz adına duyurmak amacıyla 25 Nisan 2022 tarihinde teşkilatlandırmadan sorumlu genel başkanımız tarafından Bandırma İlçe Başkanlığına atandım. Göreve atandığımızdan bu yana temel ilkelerde hiçbir sapma olmadığı, gönlümüzde vatan, millet, bayrak sevgisi yolundan ayrılmadan, ülkemizin ve ilçemizin menfaatlerini düşünerek çalışmalara başladık. Ama çalışmalara başladığımız ilk günden bu yana Zafer Partisi Balıkesir İl Başkanı Suat Aydın tarafından görevimizi zorlaştırmaya yönelik hareketler, çeşitli engeller, online üyelerin tarafımıza ulaştırılmaması, kongremizi yapmamıza rağmen il başkanımız tarafından bile sahip çıkılmaması adeta güzel şehir Bandırma ilçemizin ikinci plana atıldığı ve Balıkesir İl Kongresi’ne yönetimden seçilen il delegelerin, aynı zamanda temayül gereği ilçe başkanı bile üst kurul delegesi yapılmadı. Bu konuyu ilk günden itibaren Genel Merkeze bildirmemize rağmen sorunlar ve sıkıntılar ertelenip durdu. Sorduğumuzda ise bu sorunların halledileceği noktasında teşkilatlandırmadan sorumlu genel başkan ve yardımcısı tarafından belirli günler verildi ve bu konu geçiştirildi.

Fakat biz, yönetim olarak çalışma disiplinimizi ve şevkimizi hiçbir zaman kaybetmedik. Adeta karınca misali bire bin koyarak çalışmayı sürdürdük.

Ne yazık ki bu çalışmalarımız Genel Merkez ve İl Başkanı tarafından dikkate alınmadığı gibi, ayrıca önümüze engeller çıkarıldı.

Atatürk ve Türk milliyetçiliği çizgisinden bir an bile sapmadığımız belirtmek isterim.

Zafer Partisi Bandırma ilçe teşkilatı olarak kaymakamımızın daveti üzerine bayram ve şehitlik organizasyonlarına katıldık. Bandırma’da hiçbir siyasi partiyle sorunumuz olmadığı gibi aynı zamanda da devletimizin organlarıyla da hiçbir sorunumuz ve problemimiz yoktur. Evrak alımlarında, bürokratik işlemlerde de hiçbir problem yaşamadık. Ne yazık ki, ilde yaşanan valilik olayından dolayı bir yazı paylaşmıştık ama sayın genel başkanımızın direktifleriyle bu yazıyı silmek zorunda kaldık. Valimizle hiçbir problemimizin olmadığını bildirmemize rağmen sayın genel başkanımızın vali ile problemi olduğunu söylemesi üzerine biz de yazıyı kaldırdık, çünkü sayın genel başkanımız, eğer yazıyı kaldırmazsak istifa etmemizi istedi. Bunun böyle olmadığını sürekli söylememize rağmen sayın genel başkanımız bizi dinlemedi. Biz de kendisine duyduğumuz saygıdan dolayı yazıyı kaldırmak zorunda kaldık.

Zafer Partisi Bandırma İlçe Başkanı ve yönetimi olarak çalışma motivasyonumuzu kaybetmemiz ve sağlıklı bir teşkilat çalışması yapamayacağımız kanaatiyle istifa kararı alıyoruz.

İstifamızın kabulünü arz ederiz.”



Anahtar Kelimeler: Burcu yönetimi istifa
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı