BURHANİYE AKP ADAYI NECDET UYSAL

BURHANİYE AKP ADAYI NECDET UYSAL

Uğur, Burhaniyeli İş adamı Necdet Uysal'ın AKP Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

Burhaniye yi ziyaret eden AKP Genel Başkan Yardımcısı ve AKP Büyükşehir Belediye Başkan adayı A. Edip Uğur, Burhaniyeli İş adamı Necdet Uysal’ı AKP Belediye Başkan adaylığını açıkladı. 

Uysal, “Burhaniye için çok çalışmak istiyorum.”

Burhaniye ilçesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur, Ahmet Akın Kültür Merkezinde halkla buluştu ve Burhaniyeli İş adamı Necdet Uysal’ın AK Parti Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur’un Burhaniye ziyareti Kuvayı Milliye anıtı önünde başladı ve araç konvoyu ile Ahmet Akın Kültür merkezine geldi.

“BALIKESİR’İN 600 KÖYÜ VAR”

“Balıkesir Büyükşehir oluyor. İlk olarak 1984 yılında Rahmetli Özal, döneminde özel yasa çıkarttı. İstanbul, Ankara, İzmir ilk kez Büyükşehir oldu. Daha sonra bu sayı 16 ya çıktı. Şimdi yeni 14 il daha Büyükşehir oldu ve Büyükşehir sayısı 30 oldu. Burhaniye’nin toplam 52 bin nüfusu var. 10 bini belde ve köylerde yaşıyor. Daha önce bu 10 bin vatandaşımız Burhaniye belediyesi için oy kullanmıyordu. Belediye O zaman Pelitköy ve köyler ile ilgilenmiyordu. 30 Mart tarihinden sonra belediye başkanımız AK Partili olacak ve AK Partinin eli her yere değecek. 30 Mart tarihinden itibaren tüm köylerimiz ile Burhaniye Belediye başkanımız ilgilenecek” diye bilgi veren Uğur, “Artık, Büyükşehir’in geliri artıyor. Toplanan verginin yüzde 6’sı Balıkesir’e gelecek. Balıkesir’in 600 trilyon geliri olacak. Balıkesir’in 900 köyü var. Köylü milletin efendisi de neden bu güne kadar Büyükşehir’e oy kullanmıyordu. Büyükşehir Belediyesi olarak köylümüzün tüm işleri ile biz ilgileneceğiz. Eğer hizmet etmeksek, oy alamayız. Hizmetin ayağa gitmesini sağlayacağız” diye köylere ve kalkın duyarlılıklarına özen göstereceklerini ifade etti.  

“BURHANİYE’DE 3 SENEDİR DEVLET HASTANESİ YAPILAMADI”

Balıkesir’in 18 ilçesinden 17 ilçesini gezdiklerini söyleyen, ülkede muhalefetin çivisi yok olduğunu, ülkede edebiyat yapılıp, ‘Çamur at, İzi kalsın’ türü muhalefet yapıldığını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur, Burada da Burhaniye Devlet Hastanesi yapılamadı ve yolda kaldığını söyledi.

Burhaniye Belediyesinin yer gösterilemediği için 3 senedir Devlet Hastanesi yapılamadığını, yer gösterilseydi ve merkezi hükümetle uyumlu bir belediye başkanı olup, uyum sağlansaydı bu gün çoktan yapılıp teslim aşamasına geleceğini açıklayan Edip Uğur, aynı yıllarda temelleri atılan Ayvalık, Dursunbey ve Erdek’in Devlet Hastaneleri inşaatlarının teslim aşamalarına gelmek üzere olduğunu söyledi.

UYSAL, “BURHANİYE İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK İSTİYORUM”

1994–1999 yılları arasında başarılı bir Burhaniye Belediye Başkanlığı yapan ve AK Parti’nin Burhaniye Belediye Başkan adayı olan iş adamı Necdet Uysal’ı sahneye davet edip, ellerini havaya kaldırdıktan sonra Burhaniye Belediye Başkan adaylığını açıklayan Edip Uğur, “Burhaniye’ye hayırlı olsun. AK Partiye hayırlı olsun” dedi.

Burhaniye AK Parti Belediye Başkan adaylığı açıklanması sonrası çok duygulanan, konuşmada zorlanan, böylesine önemli bir göreve layık gördüğünüz için teşekkür eden AK Parti Belediye Başkan adayı Necdet Uysal, “Burhaniye için çok çalışmak istiyorum. Çok çalışan bir Başbakanın arkasında durabilmek için çok çalışmamız gerekiyor. İyi niyetle tüm Burhaniye halkını kucaklayacağız. Hizmet vermeye ve açıklayacağımız projelerimizi tamamlamamız için Allah yardımcımız olsun” diyerek ‘Burhaniye halkına çok çalışma sözü’ verdi.

Seçimleri kazandıklarında parti rozetimizi bırakarak, tüm halkımıza en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışacaklarını sözünü veren Necdet Uysal,   “Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

BURHANİYE’NİN ‘AK BELEDİYE’ ZAMANI

Burhaniye’nin ‘AK Belediye’ ile tanışmasının zamanının geldiğini söyleyen AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Özer Koyuncu, “Allahın izni ile Burhaniye’de seçimi kazanırken, Büyükşehir’e de katkı sağlayacağız” diye konuştu.

 

Burhaniye Ahmet Akın Kültür Merkezinde yapılan Belediye Başkanı adayı açıklamasına Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Cemal Öztaylan, İl başkanı Mahmut Poyrazlı, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı. ENVER DOLGUN



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli