Burhaniye bu açılışı konuşuyor.

Burhaniye bu açılışı konuşuyor.

5 Yıldızlı berber dükkanı` nın açılışını Kaymakam yaptı. Esnaf Odaları başkanları açılışa büyük ilgi gösterdi.







Burhaniye'de görkemli bir şölenle açılan Sefa Erkek Berber Salonunun açılış kurdelesini Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, hayırlı olması dilekleri ile kesti.

Burhaniye ilçesinin Kadir Efe Caddesi üzerinde görkemli bir şölenle açılan Sefa Erkek Berber Salonunun açılış kurdelesini Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, hayırlı olması dilekleri ile kesti.

Burhaniye'de modern bir berber dükkânının açılmasının önemini vurgulayan Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, Çok güzel mükemmel dizayn edilmiş, insanın girdiğinde kendini dinlenmiş olarak çıkabileceği bir berber dükkânı düzenlemiş. Beytullah Duyar da tasarım anlamıyla mükemmel bir yer açmış. Kendisini kutluyor, hayırlı işler diliyorum” dedi.

Sefa Erkek Berber Salonunu açılışına Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, Belediye Başkanı Fikret Akova, Burhaniye Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Beytullah Duyar, Esnaf Odaları Başkanı Hasan Bayram, Şoförler Odası Başkanı Cezmi Kazar, Balıkesir Birlik Yönetim Kurulu üyeleri ve Edremit Oda Başkanları Hayati Seçen, Ahmet Dut, Ali Madanoğlu Edremit Berberler Odası başkanı Erdoğan Güder, Alaattin Akçeşme, Turgay Kapan, İbrahim Demirel, CHP ilçe Başkanı Faruk Cenal ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç ve şube müdürleri, okul müdürleri, işadamları, Başaran Yazılım ve Danışmanlık sahibi Bülent Başaran ve çok sayıda iş adamı dostları ve yakınları katıldı.

Sefa Erkek Berberinin açılışında lokma hayrı yapıldı ve ilçe halkına lokma dağıtıldı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı