Burhaniye Hazırlıkları Başladı

Burhaniye Hazırlıkları Başladı

Gönen Belediyespor Süper Lig'in ikinci haftasında fikstür gereği yine deplasmanda olacak

Gönen Belediyespor Süper Lig’in ikinci haftasında fikstür gereği yine deplasmanda olacak.

İlk hafta Adaspor’a 2-1 mağlup olan Burhaniye Belediyespor ile 29 Eylül Pazar günü Burhaniye’de karşılaşacak yeşil beyazlılar bu maçın hazırlıklarına başladılar.

Sezonun ilk karşılaşmasından farklı galibiyetle ayrılan Gönen Belediyespor, ikinci hafta oynayacakları Burhaniye maçı hazırlıklarına başladı.  Kaleciler kaleci antrenörü Lari Mustafa ile çalışmalarını gerçekleştirirken, sezon başında elinden sakatlanan ve eli alçıya alınan Yusuf iyileşerek çalışmalara katıldı. Diğer taraftan Esnafspor maçında takımın dördüncü golüne imza atan Sezai’nin maçta sağ ayak arka adalesinde çekme olduğundan bu oyuncu ilk antrenmanı düz koşu ile tamamladı. Yardımcı antrenör Erol Öztürk tarafından çalışmaya hazırlanan takımda morallerin oldukça yüksek olduğu gözlenirken, teknik sorumlu Engin Yıldırım Burhaniye deplasmanına kazanmak için gideceklerini ve bunun için de gereken kadroya ve oyun yapısına sahip olduklarını söyledi.

Taraftarlardan Tatlı İkramı

Bu arada Esnafspor maçı öncesinde takım oyuncularından galibiyet sözü alan taraftarlar takımın 4-0 galip gelmesini dün yapılan antrenman sonunda oyunculara tatlı ikram ederek kutladılar. 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı