BURHANİYE KAYMAKAMI USLANMAZ, VEDA ETTİ

BURHANİYE KAYMAKAMI USLANMAZ, VEDA ETTİ

Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, verilen yemekle sevdiklerine veda etti.

Burhaniye ilçesine 2008 yılında kaymakam olarak atanan Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, verilen yemekle sevdiklerine veda etti. Kaymakam Uslanmaz, “Görevimde daima çalışmayı, adil olmayı, yeni bir takım projeler üretmeyi, özellikle fakir ve fukaraya gülen yüzlü bir hizmet etmeye özen gösterdim ve uyguladım” dedi.

 Burhaniye ilçesine 2008 yılında kaymakam olarak atanan Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmaz, onuruna verilen yemekle birlikte çalıştığı bütün mesai arkadaşlarına teşekkürler etti ve “Hakkınızı helal ediniz” diyerek ayrıldı.

2013 Kaymakamlar Kararnamesi ile İstanbul’un Sultangazi İlçe Kaymakamlığına atanan 2008 yılından buyana yani 5 yıldır Burhaniye’de kaymakamlık hizmetini yürüten Ali Uslanmaz adına Burhaniye Belediyesi tarafından onuruna verilen yemekte duygu dolu anlar yaşandı.

Burhaniye Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde verilen yemeğe ilçe protokolü ve sivil toplum örgüt başkanları  dairi müdürleri ve amirleri köy ve mahalle muhtarları katıldı.

“Sayın Kaymakamımızla 5 yıldır birlikte görev yapıyoruz. 5 yıl boyunca kendisiyle gerçek anlamda çok olumlu ve uyumlu çalıştık. Sayın Kaymakamımız Devlet adamı duruşuna yakışan bir vakurlukta ve objektif duruşuyla Burhaniye’nin gönlünde taht kurdu” diyen Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, “Birlikte yürüttüğümüz çalışmalarda da Burhaniye’yi Ege’de ve ülkemizde çok bilinen, çok tanınan ve nüfus itibariyle de artan ekonomisi artan gayet iyi bir yere getirdik” dedi.

Kaymakamın Burhaniye sevgisinden bahseden ve kendisinin Burhaniye’den ev alarak emekliliğinde Burhaniye’de yaşamak istediğinden bahseden Başkan Akova, “Sayın Kaymakamımızın bundan sonra ki kaymakamlık yaşantılarında ve yeni görevlerinde en az buradaki kadar başarılı olmalarını diliyorum” dedi.

“5 yıldır Burhaniye Kaymakamı olarak görev yapıyorum bu süreç içerisinde açılış ve toplantılarda ya hiç konuşmadım. Ya da çok az konuştum ama bugün bütün hakkımı kullanmak istiyorum” diyen Kaymakam Ali Uslanmaz, “Göreve başladığım günden şu güne kadar daima çalışmayı, adil olmayı, yeni bir takım projeler üretmeyi, özellikle fakir ve fukaraya gülen yüzlü bir hizmet etmeye özen gösterdim ve uyguladım. Bu süre içerisinde beraber çalıştığımız Başkanımız Fikret Akova ile uyumlu bir görüntü çizerek ilçede olumlu bir hava yaratılmıştır” dedi.

Yargı, asayiş ve eğitim açısından uyumlu bir çerçevede çalıştığını belirten Uslanmaz Burhaniye için yapılan sosyal projeler, eğitim açısından yapılan çalışmalar ve köylerde yürütülen çalışmalardan bahsetti. Konuşmasına Burhaniye’de birlikte çalıştığı bütün mesai arkadaşlarına teşekkürlerini sunarak “hakkınızı helal ediniz” diyerek son verdi.

Yemek sonrası Milli Eğitim Çalışanlar Sendikası, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşletme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Burhaniye Belediye Başkanlığı Kaymakam Ali Uslanmaz’a veda hediyesi olarak plaket takdim ettiler. Enver DOLGUN

 



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu