Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek okulundan fotoğraf sergisi

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek okulundan fotoğraf sergisi

İlk mezunlarını veren BUBYO Burhaniye Zeytin Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin (ZEYFOD) üniversite öğrencilerinin çalışması olan Burhaniye” adlı Fotoğraf Sergisi açtı




Burhaniye ilçesinde Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (BUBYO) ilk mezuniyet töreninde Burhaniye Zeytin Fotoğraf Sanatçıları Derneği (ZEYFOD) fotoğraf sergisi açtı.

Burhaniye ilçesinde 4 yıllık eğitim veren Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu (BUBYO) Turizm ve İşletmecilik Bölümünün ilk mezunlarını verirken ilk mezunlara bir sürpriz yapan Burhaniye Zeytin Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin (ZEYFOD) üniversite öğrencilerinin çalışması olan Burhaniye” adlı Fotoğraf Sergisi büyük ilgi çekti.
Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulunun yıldır aktif olan BUBYO Fotoğraf Atölyesi öğrencilerinin eserlerinden oluşan 30 fotoğraf mezuniyet günü Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Emin Akkılıç, Yrd. Doç. Dr. Ömer Lütfü Met ve Burhaniye ZEYFOD Başkanı Diş Hekimi Özkan Arıkantürk ile Burhaniye Belediye Başkan yardımcısı Levent Acartürk tarafından açıldı.
BUBYO Havuz Başında yapılan Mezuniyet Töreni 4 yıl önce eğitim vermeye başlayan Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu 4 yılsonunda Turizm ve İşletmecilik Bölümünü bitiren 21 öğrenci için düzenlenen mezuniyet töreninde Burhaniye Meslek Yüksek Okulu mezunları ile birlikte kutladılar.
BUBYO Fotoğraf Atölyesi öğrencilerine gösterdiği ilgi nedeni ile Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Turizm İsletmeciliği ve Otelcilik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz, Gün geçtikçe çoğalan, fotoğraflarıyla duygularını paylaşan BUBYO Fotoğraf Atölyesi, eğlenceli ve anlamlı anlara tanıklık etmiştir ve bundan sonra da yaşadığı çevrenin farkında olarak tanıklık etmeye devam edecektir” dedi.
BUBYO Fotoğraf Atölyesi öğrencilerinin ilk mezunlara bir sürprizi olduğunu açıklayan Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz, Fotoğraf Sergisi Bir hafta açık kalacağı bilgisini verdi.
BUBYO Fotoğraf Sergisine katılan 30 eserin sahipleri Yrd. Doç. Dr. Sabriye Çelik Uğuz, Alev Güngör, Burcu Celep, Vesile Demir, Dilber Özdemir, Handan Gürsoy, Ali Öztürk, Seyit Bulut, Alper Ulutaş, Serkan Kopdağ, Melih Aslan, Raif Çakmak ve Tolga Arslan'dan oluştuğu açıklandı.
BUBYO mezuniyet törenine Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Balıkesir Üniversitesi Dekanları, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Akkılıç, Yrd. Doç. Dr. Ömer Lütfü Met ve Burhaniye ZEYFOD Başkanı Diş Hekimi Özkan Arıkantürk ile Burhaniye Belediye Başkan yardımcısı Levent Acartürk, Edremit Körfezinde ki Meslek Yüksek Okul Müdürleri, öğretim elemanları, öğrenci velileri ile Burhaniyeliler katıldı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli