BURHANİYELİ KÖFTECİ FİYATI İLE MEYDAN OKUYOR

BURHANİYELİ KÖFTECİ FİYATI İLE MEYDAN OKUYOR

Köfte Ustası Mustafa Koç, Köfte ve ayran sadece 2,5 TL, tat ve lezzet olarak herkesle yarışırız”

Burhaniye ilçesindeki köfteciler kalite ve fiyatları ile meydan okuyor. Bir günde 120 kilogram hazır köfte sattıklarını açıklayan Köfte Ustası Mustafa Koç, “Köfte ve ayran sadece 2,5 TL, tat ve lezzet olarak herkesle yarışırız” dedi.

 Burhaniye ilçesinde Edremit Körfezinde ulusal alada genişleyen ‘Köfte Zincirleri’ Edremit ve diğer turistik beldelerde açılırken, Burhaniyeli köfteciler kalite ve fiyatları ile dünyaya meydan okuyor.

Burhaniye’de 3-4 sene önce yarım ekmek 6 köfte 1 TL iken, kurtarmayınca 6 köfte ile bir ayranı önce 1.5 TL sonra 2 TL son olarak ta 2.5 TL yapıp hizmet vermeye başladıklarını söyleyen Burhaniye`de Koçum Köfte Salonu işletmecisi Köfte Ustası Mustafa Koç, “Bu gün için yarım ekmek 6 Köfte ve bir ayran sadece 2,5 TL. Köftelerimiz tat ve lezzet olarak herkesle yarışırız. Bizleri köylüler, öğrenciler, memur ve işçiler tercih ederken son günlerde köftemizin kalitesini teşhis eden birçok önemli isimde bu kervana katıldı. Köfte ekmekli kasap sucuğu yanı sıra yarım ekmek döneri de bu fiyatla satıyoruz. Hem kazanıyoruz, hem de kiramızı ödeyip ekonomik sorunlarımızı çözüyoruz” dedi.

Burhaniye’de ki tarihi Hanay Camisi altında ve sokağında bulunan birçok köfteci ayni fiyat ile birbirleri ile kaliteleri ve lezzetleri ile rekabet ettiklerini açıklayan Burhaniyeli Köfte Ustası Koç, Edremit Körfezinde açılan ‘Köfte Zincirleri’nin kendilerini asla etkilemediğini söyledi.

Köfte Ustası Koç, onların köfteleri merkezlerinden soğuk zincir ile getirilirken, bizim köftelerimizi ise asırlardır tecrübeleri ile bir karışım elde edip özel tat ve lezzet olarak bir lezzet standardı yakalamış ustalarımız tarafından yapıldığını, bunun için ilgi gördüğünü ifade etti.

Bir günde 120 kilogram hazır köfte ile birlikte köfte ekmekli Kasap Sucuğu yanı sıra Yarım Ekmek Döneri sattıklarını, sürekli müşterilerimizin izdihamı olduğunu açıklayan Köfte Ustası Koç, Köfte severlerin ağız tatlarını bulmaları için Burhaniye’de ki tarihi Hanay Camisi altında ve sokağında bulunan Burhaniyeli köftecilere uğramalarını önerdi. Enver DOLGUN



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli