BURNUNDAN KIL ALDIRMADI

BURNUNDAN KIL ALDIRMADI

Cumartesi günü Fikret Orman`ın Balıkesirli ve Bandırma`da, Beşiktaşlılar ve basın mensupları ile adeta kucaklaşırken; dünde Serdar Adalı Balıkesir'deydi.




Cumartesi günü Fikret Orman`ın Balıkesirli ve Bandırma`da, Beşiktaşlılar
ve basın mensupları ile adeta kucaklaşırken; dünde Serdar Adalı Balıkesir’deydi.




Adalı’nın basın mensuplarına karşı sert tutum ve tavırlar sergilemesi dikkatlerden kaçmadı.


Beşiktaş’ın genel kurulu öncesinde oy toplamak için il il dolaşarak delegelerinden destek isteyen başkan adaylarından Fikret Orman Cumartesi günü geldiği Balıkesir’de beklediği ilgiyi fazlasıyla görürken; dün gelen Serdar Adalı aynı ilgiyi görmesine karşın, sert mizacı ve “basına gerek yok” tutumuyla tepki topladı.

 

Beşiktaş’ın yaklaşan seçimli genel kurulu öncesinde başkan adayları Fikret Orman ve Serdar Adalı, il il dolaşarak delegelerden destek istemeye devam ediyor. Hafta sonunda Balıkesir’e gelerek Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu ve delegelerle bir araya gelen Başkan Adayı Fikret Orman’ın ardından dün de Serdar Adalı yine aynı ekiple bir araya gelerek genel kurulu değerlendirip oy istedi.

 

Serdal Adalı Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Citymeats Restaurantta gerçekleştirilen organizasyonda,  Adalı genel kurul üyelerine projelerini anlatıp, soruları yanıtladı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adalı, önlerindeki seçimin önemini vurgulayarak, “Amacımız, Beşiktaş`ın iyiliği. Beşiktaşımızın bundan sonraki vizyonunu belirleyeceğimiz bir kongre bu. Ya ezeli rakiplerimizle fark daha açılacak, ya da çok kısa bir sürede, 2-3 sene içinde bu farkı kapatıp, onları geçeceğiz. Beşiktaş camiasında bu güç var. İnşallah 17 Haziran sabahı çalışmalara başlarız ve Beşiktaş`ın hayalimizdeki kulüp haline gelmesi için maddi manevi ne gerekiyorsa yaparız" diye konuştu.

Yeni stat konusunun çok gecikmiş bir proje olduğunu ve Galatasaray ile Fenerbahçe`nin aradaki farkı açmalarında bu konunun önem taşıdığını kaydeden Adalı, "Hedefleri belirlemede bir eksikliğimiz var bizim. Camia olarak hiçbir zaman ikinciliği, üçüncülüğü kabul etmeyiz. Mütevazıyız o ayrı, ama bunun yanında ezeli rakiplerimizden geri kalmamamız lazım" dedi.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı