Bürokrasisinden gelen Ömer Alan'a özel tanıtım yapıldı.

Bürokrasisinden gelen Ömer Alan

AKP ilçe Başkanlığında kişiye özel aday adayı tanıtım programında Bandırmalı olduğunu söyleyen Ömer Alan'a özel basın toplantısı düzenlendi.

 

AKP, 7 Haziranda yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde, seçim takvimini 21-26 Şubat'ta ilçeler arası aday adayı tanıtım programı, 1 Martta ise temayül yoklaması ile adaylık belirlemesinin yapılacağı açıklanmasına rağmen bugün özel bir programla Ankara'da değişik kurumlarda üst düzey bürokratlık görevinde bulunan Ömer Alan'a takvim dışı tanıtım programı yapıldı.

Ömer Alan, Baba tarafından Ergili'den, Babası'nın ise Bandırma Belediyesinden olup, anne tarafının ise Marmara adasından olduğunu söyledi.

Alan, ilk, orta ve lise tahsilinin Bandırma'da tamamladıktan sonra yüksek tahsilini İstanbul'da yaptığını daha sonra Ankara'ya geçerek değişik kamu kuruluşlarında üst düzey yöneticilik yaptığını ve başarılı çalışmalarından dolayı bir çok kez taltif edildiğini söyledi.

Alan'ın konuşması ardından ev sahibi olarak aday adayı olduğu için söz alan İhsan Durgut'ta Darende'de doğduğunu ancak ailesinin Bandırma'ya göz edip ticaret yapmasından dolayı ilk, orta ve lise tahsilini Bandırma'da tamamladığını söyledi.

İhsan Durgut, Sosyal çalışmaları hakkında da bilgi verirken Bandırma'nın çift otoban yollarının yapılmasında katkısı bulunduğunu, Bursa- Bandırma tren yolu hattı için ise çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

 

Durgut, aday adayı olmasına gerekçe olarak ise gelinen noktada Bandırma'nın yeterinde hizmetlerden pay almamasına bağladı.



Naim Sarnıç
20.02.2015 01:19:34
yeni nesil siyaset ne demek acaba, TÜRKSAT`ta GMY seviyesinde çalışırken hem maaş hem de harcırah alarak Amerika`ya 6 aylığına ingilizce dil kursuna gitmek mi.

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false