"Bürokratlar AKP personeli gibi"

"Randevu taleplerimiz kayıtsız kalıyor."

İYİ Parti ilçe başkanı Necmi Sert, hafta sonu gerçeklen kurultay dönüşü ayağının tozu ile yaptığı basın toplantısında verdi veriştirdi.

"Memleket meselelerini AKP Başkanı Alp Bostancı´nın Facebook´undan öğreniyoruz."

Bandırma İYİ Parti İlçe Başkanı Necmi Sert, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´nın Bandırma ziyareti sırasında Sahil Yenice Mahallesi´nde Balıkesir Valisi, Bandırma Kaymakamı ve AK Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı´nın katılımıyla yapılan ?İstişare toplantısı? konusunda eleştirilerde bulundu. Necmi Sert, gazetecilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin toplantıya davet edilmemesine sert tepki gösterdi.

Sert, toplantıyı Alp Bostancı´nın Facebook sayfasından öğrendiklerini belirtti. Sert Bostancı´ya şu eleştirileri yöneltti; ?Geçtiğimiz günlerde Sahil Yenice mahallemizde bir istişare toplantısı yapılmış, Bandırma da yaşayan vatandaşlar olarak, Bandırma da siyaset yapan bir siyasi parti olarak, Bandırma da yaşayan bizleri ilgilendiren bu toplantıyı, maalesef AKP ilçe başkanının Facebook sayfasından öğreniyoruz. Toplantının konusu, Sahil Yenice mahallesinde kurulması planlanan Bitkisel İhtisas Organize Sanayi Bölgesi. Toplantıya katılanlar, Balıkesir Valisi, Bandırma Kaymakamı ve AKP Bandırma İlçe Başkanı Toplantıdan hiçbir Bandırmalının haberi yok, siyasi partilerin haberi yok, toplantıda Bandırma belediye başkanı yok, sivil toplum kuruluşlarının haberi yok, haberi basından değil de AKP ilçe başkanının Facebook sayfasından öğrendiğimize göre Bandırma basınının da haberi yok herhalde. Toplantıda AKP ilçe başkanı mikrofonu eline almış konuşuyor, maalesef konuşulanlardan da Bandırma da yaşayan vatandaşlar olarak haberimiz yok. Keşke AKP ilçe başkanı sadece o toplantının fotoğraflarını değil de konuşulanları da Facebook sayfasında yayınlasaydı da bizim de olup bitenden haberimiz olsaydı. AKP kendi çalıp kendi oynamaktadır, kanunu da ben çıkarırım, kanunu ben uygularım, iktidarda benim, devlette benim, basın kim oluyor, haber verirsem haberiniz olur, muhalefette kim oluyor, siyasi partiler kim oluyor, sivil toplum kuruluşları kim oluyor, halkta kim, siz kim oluyorsunuz, ben ne dersem o olur, ben ne yaparsam o doğrudur diyor. AKP´nin bu baskılarına maalesef bürokratlarda boyun eğmektedir. Bu yapılan yanlışlar AKP´nin sonunu getirecek, TÜRK milleti AKP´yi iktidardan indirecektir.?

"TRT milletin vergileri ile besleniyor, İktidarın borazanı gibi davranıyor."

İyi parti ilçe başkanı Necmi Sert, hafta sonu Ankara´da yapılan parti kurultayları ile ilgili açıklamasında, havuza endeksli televizyon kanalları ile birlik olan TRT´nin İyi parti kurultayına ilişkin haber yayınlamamasını sert bir dille eleştirerek "İktidarın borazanı olmuşlar, vergilerimiz ile besleniyorlar, hakkımızı helal etmiyoruz." dedi.

/resimler/2018-4/5/2222363488833.jpg



Anahtar Kelimeler: Bürokratlar personeli gibi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli