Büşra, melek oldu

Büşra, melek oldu

Bandırma, engelli dünyasının sembol isimlerinden Büşra Nizam Çakır vefat etti.

Bandırma’da engelli dünyasının sembol isimlerinden Büşra Nizam Çakır yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak vefat etti.

Tüm engellere rağmen hayata sıkı sıkı tutunan Büşra ilk ve ortaokulun ardından önce Bandırma kız Meslek Lisesi grafik ve fotoğrafçılık bölümünü bitirdi.

Büşra için eğitim’in Bandırma’daki bölümü noktalanırken o hedefini yüksek tuttu ve ailesinin desteği ile Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünü bitirdi.

Büşra için meslekte yükselmek adeta tutku olmuştu ve anlamda sınırlarını zorlayarak Atatürk Üniversitesi Açık öğretim fakültesi reklamcılık bölümünü tamamladı.

Mesleki kariyerini en üst noktaya taşıyan Büşra’nın genç kızlık hayallerini süsleyen başka bir özlem ise beyaz gelinlik içinde utluluk denizine yelken açmaktı.

Oda oldu, Büşra geçtiğimiz 23 ağustos’ta engeli dünyasından arkadaşı Mesut Çakır ile “sağlıkta, mutlulukta bir yastıkta” dileği ile Mesut Çakır ile evlenerek Büşra Nizam Çakır oldu.

Büşra & Mesut’un mutlulukları gıpta ile izleniyordu ki 12 gün önce karaciğer ve akciğer yetmezliğinde baş gösteren rahatsızlık kendisini Akhisar Özel Can hastanesine taşınmasına neden oldu.

Büşra için verilen çabalar sonuçsuz kalınca genç kadının 3 gün önce kapanan bilinci bugün saat 15.oo sularında kalbinin durması ile sevenlerini hüzne boğdu.

Yaşama olan sevincini, verdiği mücadele ile kısa yaşamına çok büyük mutluluklar sığdıran Büşra Nizam Çakır 17 Aralık Perşembe günü fani dünyadaki sevdikleri ile vedalaşarak ebedi alemdeki meleklerine kavuşacak.

Bandırma Manşet ailesi olarak Büşra Çakır Nizam’a Allahtan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.



Kemal ezer
17.12.2020 20:12:06
Alla, rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Anahtar Kelimeler: Büşra melek
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli