Büyük AŞK

Büyük AŞK

Yiğit'ten İpek'e; "Aşkımız yemciye olan borcumuz gibi hiç bitmesin!..."

Tatil ve turizm'de cazibe merkezi Erdek'in iki sevilen genci İpek Işık ile Yiğit Soyaslan söz ve nişanlılık süreci sonrası akşam Yücel Otel'de düzenlenen yemekli düğün ile mutlu sona ulaştı.

Sigortacı İpek Işık ile Celep Yiğit Soyaslan'ın yaşamlarını birleştirdikleri düğün töreni Erdek'in sevilen aileleri Ali & İnci Işık çifti ile Enver & Neşegül Soyaslan ailelerini akraba yaparken, bu görkemli törene tanıklık etmek isteyen seçkin davetlilerde az değildi.

Yücel Otel'in bahçe konseptinde hazılanan 800 kişilik organizasyon, toplumun her kesiminden ilgi gördü. Gerek İpek'in genç kızlık arkadaşları, gerekse Yiğit'in delikanlılığa veda ettiği gençlik arkadaşlarının yoğun ilgisi genç çiftin yaşamlarını birleştirdikleri geceye damgasını vurdu.

Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın kıydığı nikah sonrası genç çift İpek ile Yiğit'e hediye takmak isteyenler saatlerce sıra beklemek durumunda kaldı. Gecenin finalinde pastalarını kesen İpek ile Yiğit'in akıllarda kalacak unutulmaz mesajları ise genç çifti evliliğe taşıyan gelin arabasının arkasındakiatar mesaj oldu.

Damat Yiğiy Soyaslan "Aşkımız yemciye olan borcumuz gibi hiç bitmesin!..." mesajı ile İpek'e olan aşkını sonsuzluğa bloke etmiş oldu.



Anahtar Kelimeler: Büyük
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli