Büyükşehir bu rezalet ile çalkalandı.

Büyükşehir bu rezalet ile çalkalandı.

İmam, Bayan Kuran Kursu Hocası sevgilisi diye, yanlışlıkla mesajı tüm hocalara attı.

BALIKESİR BU REZİL OLAY İLE ÇALKALANDI !..

Bunları da mı görecektik!! Balıkesirli imam, kuran kursunun evli bayan hocasına "Canım ben geldim. Çok özledim seni bekliyorum" diye mesaj attı...

Diyanette yaşanan bu rezil olay gündeme bomba gibi düştü...

Balıkesir Diyanet-Sen inanılması güç bir yasak aşk dedikodusu ile çalkalanıyor. İddialara göre; Diyanet-Sen´in üst düzey yöneticilerinden birinin kuran kursunda görevli bayan hocalardan biri ile gönül ilişkisi var. Skandal olay söz konusu yöneticinin, ilişkisi olduğu öne sürülen bayan hocaya mesaj atarken yanlışlıkla mesajı farklı kişilere göndermesiyle patlak verdi.

Skandal olay şu şekilde meydana çıktı; Balıkesir Diyanet-Sen´in yöneticisi Kuran kursu hocalarından biriyle gönül ilişkisine başlıyor. İmam o bayana mesaj atacağım derken bütün Kuran kursu bayan hocalarına mesaj atıyor. Mesajın içeriği de aynen şöyle "Canım ben geldim. Çok özledim seni bekliyorum". Bu kafa karıştıran mesajı telefonlarında gören diğer bayan kuran kursu hocaları, eşi ve yakınları mesajı gönderen imamı geri arıyor.

İmam efendi ise arayanlara karşı ukala tavırlar takınırken, pişkin pişkin "Mesajı oğlum attı" diyor.

"Oğlun bu atılan mesajı biliyor mu, Eşine böyle bir hata yaptığını söyledin mi" diye soruyorlar, imam "Eşime söylemedim" diyor.

İddialar ve yaşananlar bu şekilde. Olayı çözüme kavuşturmak ve gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlamak için İl Müftülüğünün bir an önce harekete geçmesi gerek. Aksi takdirde birçok yuvanın yıkılmasına sebep olacak bu olay daha da büyüyerek içinden çıkılmaz bir hal alacak



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli