Büyükşehir'den Koray Başa ile AK çözüm günleri

Büyükşehir

AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı, Güney Marmara Hizmet Daire Başkanı Koray Başa ile Okulların beklentisine çözüm amaçlı Okul Aile birlikleri ile bir araya geldi.

2023 ve 2024 te yapılması öngörülen genel ve yerel seçimler öncesinde kurumsal aktivitelerini insan odaklı projeler ile öne çıkartmak isteyen Büyükşehir öncelik ile Balıkesir il merkezi, Körfez ve Güney Marmara'yı ele alan 3 hizmet daire başkanlığı atamasını gerçekleştirmişti.

Güney Marmara adına Bandırma'da görevlendirilen Koray Başa geldiği ilk günden itibaren gündemine aldığı çözüm odaklı projelerinin bir yenisini bugün Okul aile birlikleri başkanları ile gerçekleştirdi.

AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Doğan, yönetim kurulu üyeleri Göksel Karlahan,  Kayhan İpek, Halil Özümit, Barış Bilici ve ayni zamanda Kadın Kolları Başkanı olan Belediye Meclis üyesi Oya Yücel ile birlikte Bandırma'da faaliyet gösteren 30 kamu okulunun, okul aile birliği başkanları ile Grand Asya otelde kahvaltılı buluşma gerçekleştirdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Güney Marmara Hizmet Daire Başkanı Koray Başa, okul aile birlikleri başkanları ile gerçekleştirdiği çözüm odaklı koordinasyon toplantısında eğitim kurumlarına bakış açılarını anlattı ve okulların yaşam alanı haline gelmesi adına okul idaresi ve okul aile birlikleri ile ortak eşgüdüm içinde hizmet etmek istediklerini açıkladı.

Okul aile birlikleri okullarında ihtiyaç duyulan beklentilerini gündeme taşırken, Gerek Güney Marmara Hizmet Daire Başkanı Koray Başa, gerekse AK Parti Bandırma ilçe başkanı Mehmet Doğan çocukların daha iyi ortamlarda eğitim görmesi, aile ve velilerin ise yaşanabilir olumsuzluklar kaygısı içinde olmamaları için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi.

Daire Başkanı Koray Başa, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın eğitim kökenli olmasından kaynaklanan bakış açısının eğitim kurumları adına şans olduğunu vurgulayarak “Çözüm odaklı buradayız.” dedi.



Anahtar Kelimeler: Büyükşehir' Koray çözüm günleri
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı