Buyurun tatlısu`ya

Buyurun tatlısu`ya

Ticaret odası yanında bulunan tatlısu çeşmesi ishale hattı bakım ve onarımdan geçti.






Tatlusu içme suyunda bakım ve temizlik çalışmaları belediye ekipleri tarafından yerine getirildi. Yaz aylarının geride kalmasıyla birlikte Bandırma Belediyesi Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yerine getirilen çalışmalar kapsamında kentimizde Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde bulunan ve Tatlısu olarak bilinen çeşmenin su hattında bakım ve temizlik çalışmaları tamamlandı.

Öncelikle su hattının kaynağında başlatılan temizlik ve bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından suyun Bandırma bölümünde yer alan su hattı deposunda da benzer temizlik ve bakım çalışmalar ekiplerce yerine getirildi.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Sedat Pekel, belediye ekiplerinin tatlı su çeşmesi su hattındaki bakım ve temizlik çalışmalarını tamamladığını, halkımızın eskiden olduğu gibi güvenle bu çeşmemizi kullanmaya devam edebileceklerini söyledi.

Pekel: Tatlısu çeşmesi halkımızın evlerinde de içme suyu olarak kullandığı temiz bir çeşmemiz. Ekiplerimiz de yaz aylarının geride kalmasıyla birlikte bu su hatlarımızda periyodik çalışmalarını yerine getiriyor.  Bu çalışmalar kapsamında tatlı su hattının hem kaynak alanında hem de kentimizdeki depolama kısmında temizleme ve bakım çalışmaları tamamlandı. Halkımız eskiden olduğu gibi güvenle bu çeşmemizi kullanmaya devam edebilir” dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı