Büyüsü yetiyor

Büyüsü yetiyor

Erdek Land tatil ve turizm cenneti Erdek`in vizyonunu arttırdı.



Tatil ve turizm cenneti Erdek`te, Deniz kum ve güneş`i aşan tatil anlayışı Erdek land`la anlam kazandı.

Erdek düzler-Gedeve mevkiinde yaklaşık 80.000 m` alan üzerine kurulan Erdek Land`ı bölge insanı tanımadan dünya tanıdı.

Özellikle hafta sonları yon bir ziyaretçi akınına sahne olan Erdek land bir birinden değerli anıtsal yapıt ve yaban hayatı hayvanat bahçesi ile insanları ruhsal telepatiye alıyor.

Evcil kategorisinde onlarca ördek çeşidi,At, Deve,Deve Kuşu,  Tavuk  çeşitleri, Güvercin çeşitleri, Kuşçeşitleri, Tavşan ve Köpek çeşidinin yanı sıra yaban hayatının olmazsa olmazı Aslan, Karaca, Ceylan, Maymun çeşitleri, yaban keçisi, Ayılar, yaban koyunu, Kanguru, kemirgen çeşitleri ve dahası. yüzlerce çeşit hayvanı bir arada görmenin ayrı dünyasını yaşayan ziyaretçiler özellikle hayvan ve yaban hayatına yabancı çocuklar için bulunmaz bir nimet.

Erdek Land işletmecisi Y. Ceyhun Mırız yapılan çalışmanın uzun uğraş ve çaba sonucu hayata geçtiğini son derece sosyal bir yapıya dayalı Erdek land`ın sadece bölgesel değil, yurdun dört bir tarafı yanı sıra uluslar arası seyehat acentalarından da ziyaret teklifi aldıklarını söyledi.

Mırız bir taraftan ziyarete açılan kompleks`in diğer taraftan ek yapılanmasının devam ettiğini belirterek tamamlandığında, yüzme ve spor kompleksleri ile eşsiz bir projenin yaşama geçeceğini, şimdiden dizi teklifleri aldığını söyledi.

Geçtiğimiz yıldan beri ziyaretçilere açık olan Erdek land özellikle öğrenci odaklı taleplere cevap vermekte zorlandığı gözlenirken, yapımı devam eden ünütelerin devreye girmesi ile Erdek land`ın olağan dışı bir yaşam merkezi olması bekleniyor. 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı