Buzlu zeminde başını çarptı

Buzlu zeminde başını çarptı

Banvit Mezbahasında meydana gelen iş kazasında Forklift operatörü hayatını kaybetti.

6 Ocak Cuma günü gecesi başlayıp 10 Ocak salı gününe dek özellikle Bandırma ve çevresini esareti altına alıp, beklenmedik kaza ve yaralanmalara neden olan olumsuz hava koşulları bugün gelen vefat haberi ile genç bir delikanlıyı yaşamdan koparttı.

/resimler/2017-1/13/2027437228788.jpg

Aslan Dursunbey-Adaören nüfusuna kayıtlı, Bandırma Belediyesi kabristan hizmetlerinde şoför Şaban Dönder´in oğlu Gökhan Dönder(30) buzlu zeminde kayarak başını çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Görülmez kaza bugün saat 15.00 sularında meydana geldi. Ayyıldız mahallesindeki Banvit Mezbahasında Forklift operatörü olarak görev yapan Gökhan Dönder biten çalışması ardından kullandığı Forklift´ten inerken ayağı kaydı başını çarptı.

Çalıştığı bölümde Kar´ın buzlaşması sonucu kaygan ortamda ayağı kaydığı sanılan genç Forklift operatörü başını çarparak yaralanması sonucu kaldırıldığı Bandırma Devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

Cumhuriyet Savcılığı Banvit Mezbahasında meydana gelen görülmez kaza sonrası hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası Gökhan Dönder´in kaza soruşturmasını çok yönlü araştırıyor.

Merhuma Allahtan rahmet Kederli ailesi, eş, dolat ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı