C H P den nazik karşılama

C H P den nazik karşılama

Bandırma 17 Eylül Üniversitesi öğrencilerine üniversite önünde kurulan stantta "hoş geldiniz" dedi.

     Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi öğrencilerine üniversite önünde kurulan stantta "hoş geldiniz" dedi.

     CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, CHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Simge Gürkan Çavuşoğlu ve CHP Bandırma Gençlik Kolları Başkanı Elif Çiftçi ile yönetimlerinin bulunduğu standa öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.
      CHP Bandırma İlçe Başkanlığı, Gençlik ve Kadın Kolları adına öğrencilere hoş geldiniz mektubu dağıtılırken, öğrencilere “Bandırma’da yalnız değilsiniz” mesajı verildi. 


      CHP Bandırma İlçe Örgütü’nün dağıttığı hoş geldiniz mektubu şöyle:

 “Mustafa Kemal'in karanlıkları yırtarak kurduğu aydınlık Türkiye Cumhuriyeti’nin evlatları; fikirleri ve kararlılığı ile sadece geleceğin değil   bu gününde sahibi olan genç kardeşlerimiz. Hem akademik olarak bir mesleğin, bir uzmanlığın bilgi-birikimini kazanacağınız; hem de bağımsız bireyler olarak ayakta kalıp hayatınızı kendi kararlarınızla sürdürme mücadelesi vereceğiniz önemli bir yaşam evresindesiniz!
       Yeni bir şehre, Bandırma’ya gelerek; yeni düşler, yeni anılar ve yeni dostluklar biriktireceğiniz yolculuğunuzun ilk adımını attınız! Bandırma’da yalnız olduğunuzu asla düşünmeyin! Her ihtiyacınız olduğunda Bandırma'da kapısı size ardına kadar açık olan bir eviniz, Mustafa Kemal'in izinden yürüyen binlerce kardeşiniz, dostunuz var.
       Sizlere güzide şehrimiz Bandırma'ya hoş geldiniz diyoruz… Sizinle aynı şehri, aynı sokakları ve aynı gelecek düşünü paylaşacak olmanın heyecanını yaşıyoruz! Yeni eğitim-öğretim döneminde her birinize tek tek başarılar diliyoruz.            Saygılarımla/Dr. Selim Panç
                          CHP Bandırma İlçe Başkanı



Anahtar Kelimeler: nazik karşılama
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli