Cadde ve Sokak işgallerine taviz yok...

Cadde ve Sokak işgallerine taviz yok...

Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kaldırım işgalleri ve işyerleri ruhsat denetimi yaptı.

Erdek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kaldırım işgalleri ve işyerleri ruhsat denetimi yaptı. Çalışma sırasında halkın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar ile kaldırımları işgal eden esnafa yönelik denetim ve kontroller gerçekleştirildi. Ekipler, faaliyet gösteren işyerlerinin işgallerini kaldırırken, bu alanları da yeniden düzenledi.

Yönetmeliğe uymayan işyerleri hakkında cezai işlem uygulanırken, işyeri sahiplerine denetimlerin sürekli olacağı uyarısı yapıldı.



Kenan YILMAZ
17.04.2023 16:02:13
Darısı Bandırma halkının başına 100. yıl mahallesi nato caddesi üzerinde bulunan kahvehanelerin kaldırımı işgal etmesi yüzünden insanlar yoldan yürümek zorunda kalıyor yıllardır zabıta geliyor o gün göz boyansın diye masa sandalyeler içeri toplanıyor ertesi gün yine aynı senaryo vatandaş ana cadde de yol üstünden gitmek zorunda kalıyor gel gelelim ki Belediyemizin karşısında bulunan çay ocaklarının börek hanelerinde vatandaşa yaşattığı durum aynı kaldırımda tabureler masalar insan yürüyemiyor bile mecbur yola çıkıyor bide bunu belediyenin dibindeki esnaf yapınca herhalde kaldırımın da tapusu oradaki esnafa ait diye düşünmüyor değilim

Kamil Sayın
18.04.2023 18:32:14
Göstermelik faaliyet... Bırakın kaldırım işgalini, otomobiller park etmesin diye yollara bile sandalye koyuyorlar. Ne zabıta nede trafik polisleri işlem yapmıyor. Araç park etmesin diye direk dikiyor belediye direğin yanına park ediyor aracını Erdekli sonuç yol daralıyor. Hoş Büyükşehir belediyesi ne yol bıraktı nede kaldırım her yer köstebek yuvası.

Anahtar Kelimeler: Cadde Sokak işgallerine taviz ...
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı