Çağdaş eğitim desteğinde vazgeçilmez adres

Çağdaş eğitim desteğinde vazgeçilmez adres

Eğitim Destek Evi yeni dönemde de doludizgin yoluna devam ediyor.

Bandırma Belediyesi tarafından hizmete alınan Eğitim Destek Evi, 2013-2014 yeni eğitim yılında da çalışmalarına başarılı bir devam ediyor. Ekonomik durumu yeterli olmayan ailelerin çocuklarına eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla kurulan Eğitim Destek Evi, kurumsal kimliğine kavuştuğu 2011 yılından bu yana çocuklarımıza umut ışığı olmayı sürdürüyor.

Bu amaçla 2013-2014 yeni Eğitim ve Öğretim yılında da başarılı eğitim kadrosuyla yaklaşık 120 öğrenciye eğitim veren Eğitim Destek Evi, öğrencilerimizin kırtasiye, yardımcı ve test kitapları gibi ihtiyaçlarının karşılanmasında da öğrencilerimize katkı sağlıyor.  

Eğitim çalışmalarını Eski İskele Binasında sürdüren Eğitim Destek Evi’nin yeni dönem çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Sedat Pekel,  geçmişte her türlü engellemeye rağmen eğitim alanında yapılan bu kutsal çalışmanın her yıl daha da gelişen ve büyüyen bir şekilde devam edeceğini söyledi.

Pekel: “Bilindiği gibi Eğitim Destek Evimiz, eğitimde fırsat eşitliği yaratmak ve bu amaçla ekonomik durumu yeterli olmayan ailelerimize ve evlatlarımıza destek olmak adına kurumsal kimliğine kavuştuğu 2011 yılından bu yana çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Bu yıl da genç ve dinamik eğitim kadrosuyla yaklaşık 120 öğrencimize eğitim veren Eğitim Destek Evimiz, 2013-2014 yeni eğitim yılında da ailelerimizin ve çocuklarımızın umut ışığı olmayı sürdürüyor. Bandırma’nın yerel yönetimi olarak bizlerde bu yol da her zaman yanlarında olmayı sürdüreceğiz” dedi. 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli