Çakmak´tan, ilk açıklama

Çakmak´tan,  ilk açıklama

Yeni Başkan Hasan Çakmak, Bandırmaspor´un sadece hedefe kilitlenen takım değil, geleceğe yatırım yapan bir takım olmasını istediklerini söyledi.

Başkan Hasan Çakmak Bandırmaspor antrenman tesislerinde yaptığı açıklamada yeni oluşum olarak futbolcu izleme komitesi kurduklarını, bundan böyle her maçta sportif direktör tarafından maçta oynayan oyuncunun performans analizini yaparak kendileri ile paylaştığını açıkladı.

Çakmak, bordo beyazlı ekip için 2. yarı transfer çalışmalarının sürdüğünü, Ayyıldız mahallesinde yapılan akaryakıt istasyonunun ise önümüzdeki ay faaliyete geçeceğini, ayrıca bu alanda ayrıca RO-RO yazıhaneleri açılacağını söyledi.

Çakmak, Onursal Başkan Dursun Mirza´nın altyapı için 80 dönümlük yer tahsisinde bulunduğunu, Büyükşehir ile Edip Uğur döneminde başlayan İDO karşısında yapılması planlanan akaryakıt istasyonu için yeni başkan Zekai Kafaoğlu ile de görüşmenin olduğunu açıkladı.

Çakmak, özellikle transferlerde menajerin dayattığı oyuncular değil, kendilerinin izleyip beğendikleri oyuncular üzerinde duracaklarını söyledi.

/resimler/2017-11/17/0052246294447.jpg

Basın Sözcüsü Erol Rüzgâr ise; Kendilerine bırakılan emaneti başarı ile yürütmek için ellerinden geleni yaptıklarını, Bandırmaspor´un iyi bir takım olduğunu yarı devrede alınacak transferler ile Bandırmaspor´u şampiyon yapacaklarını söyledi.

?Futbolcularımıza, Hocamıza ve teknik heyete güveniyoruz.? Diyen Rüzgâr, bu anlamda şehrinde bir bütün olarak arkalarında durmalarını istedi.



Anahtar Kelimeler: Çakmak açıklama
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli