Çalışkan tempo yükseltti.

Çalışkan tempo yükseltti.

Günaydın Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Çalışkan ön önemli sorunun çözümü için şans topu oynadı.

31 Mart Mahalli seçimleri için Mahallelerinde Muhtar adayı olan onlarca isimden birisi Yaşar Çalışkan, ilk tespitleri ardından en etkili çözüm için Milli Piyango dairesinin şans oyunları bayisinin yolunu tuttu.

Bandırma Kaymakamlığında emekli Yaşar Çalışkan mevzuata olan bilgi ve birikimin dışında soğuk kış günlerinde sıcak bir çorba, su almayan bir çift bot ve garip gurabayı kardan-yağmurdan koruyacak bir paldonun yerini hiçbir şeyin dolduramayacağını vurgulayarak, "Muhtar Adaylığım mesleki bilgi ve birikim olarak yeterli olsada, bir mahalleyi Muhtar olarak temsil etmenin çok daha fazla sorumluluğu var. Önemli olan Mahallemde ikamet eden fakir fukaranın soguk kış günlerindeki yaşam mücadelesine katkıda bulunmak." dedi.

Yaşar Çalışkan, Şans oyunlarına karşı merak ve heyecanı bulunmadığını, ancak Muhtar olarak aday olduğu Günaydın Mahallesindeki fakir fukaranın ihtiyacına bir nebze olsun çözüm bulma adına şans oyunlarına kupon doldurduğunu açıkladı.

/resimler/2019-1/15/2024345475657.jpg

Yaşar Çalışkan´ın Muhtar adaylığına talip olmasına sevinenlerden biriside, Hacıyusuf Mahallesi Muhtar adayı Yeşim Eroğlu idi.

Eroğlu, Yaşar Çalışkan gibi kent toplumu üzerinde karşılığı olan, sevilip sayılan bir ismin Emeklilik yaşamını boşta geçirmek yerine Mahalle Muhtarlığı gibi ulvi bir göreve talip olmasının, seçimden sonra görev alacak diğer Muhtarlar içinde şans olduğunu söyledi.

Yeşim Eroğlu, "Adayı olduğum Hacıyusuf Mahallesi ile Yaşar beyin aday olduğu Günaydın Mahallesi fiziki olarak 4 sokak´da aynı ismi paylaşıyor. İstiklal Caddesi, 1. Okul Caddesi, 2. Okul caddesi ve M. Fevzi Çakmak caddeleri´nin bir bölümü Hacıyusuf Mahallesinde, diğer bölümü ise Günaydın Mahallesinde bulunuyor. Bu ortak adres olgusu iki Mahalle arasındaki ortak bağ, dolayısı ile Muhtarların birlikte hareket etmelerine gerekçe oluşturuyor." diyerek Seçimlerden sonra göreve getirilmeleri halinde birlik ve dayanışma içinde bir çok sosyal projeyi hayata geçireceklerine inandığını söyledi.

/resimler/2019-1/15/2037429709844.jpg

               Ezeli rekabetten destek çıktı

Etispor eski futbolcularından ve kırmızı beyazlı ekibin yönetim bazında spor yolculuğu devam eden Sezai Alkan, eski futbol sahalarındaki rakibi Yaşar Çalışkan´ın Günaydın Mahallesinden Muhtar adayı olmasına büyük destek geldi.

/resimler/2019-1/15/2043236122768.jpg

Futbol yaşamındaki "Top geçer, Adam geçemez" deyimi ile tanımlanan ve bu başarısı ile Askerlik yaptığı süre içinde Ordu Milli takımına kadar yükselen ve terhisi ardından döndüğü Bandırma´daki futbol yaşamını Etispor´da noktalayan efsane libero Sezai Alkan, Muhtar Adayı Yaşar Çalışkan için, "İsmini layıkı ile taşıyan bir futbolcu, beyefendi, kibar, rakipleri tarafından da sevilen bir golcü idi.  Bandırmaspor´da büyük emeği var, 3 yıl amatör liglerde gol kralı oldu, Hakkı yenmez itiraf etmek gerekirse beni topla geçen nadir forvetlerden birisi idi." diyerek Yaşar Çalışkan´a çıktığı yolda başarı dileğinde bulundu.

/resimler/2019-1/15/2049054879301.jpg



Anahtar Kelimeler: Çalışkan tempo yükseltti
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli