Çalışkan Tarımdan adına uygun atılım

Çalışkan Tarımdan adına uygun atılım

Gönenli İş adamı Nail Çalışkan`ın adını verdiği ``Çalışkan tarım`` performansı ile adına uygun atılımlar yapıyor.

Gönen iş dünyasının önde gelen isimlerinden Nail Çalışkan sahibi olduğu Çalışkan Tarım firması ismine uygun atılımlarda sektörün 1. numarası yaptı.

Tarım ve hayvancılık sektöründe yenilikçi ürünler pazarlayan, sektörün lideri Çalışkan Tarım, büyümeye devam ediyor. Çalışkan Tarım, doğru kararlarla az zamanda büyük işler başaran firmaların Gönen’deki en güzel örneğidir. 

Ticari faaliyetlerine yem ve benzeri ürünlerin satışları ile  başlayan Çalışkan Tarım, büyüme hızı ve yeni ürün çalışmaları ile Güney Marmara Bölgesi’ndeki pazarında, büyük fark yarattı.

Çalışkan Tarım kalitesiyle büyüyor

Sektöründe üreticiyle Omuz Omuza sloganıyla başladığı bu yolda 10 yıla yaklaşan bir tecrübe ile yem ürünleri başta olmak üzere, tarım ve hayvancılık alanlarında da sektörün lider kuruluşlarındandır. 

Firma, ekonominin can damarlarından biri olan tarım ve hayvancılığa dayalı ekonomiye katkıda bulunmaktadır. Geniş ürün yelpazesi, çağı yakalayan teknolojisi ve kalite anlayışından aldığı güçle, sektöründe önemli bir pazara ulaşmayı başarmıştır.

10 yıl gibi uzun bir deneyime sahip firma, bugün Güney Marmara Bölgesi`nde, birçok önemli kuruluşun bayiliğini başarı ile sürdürmektedir. Çalışkan Tarım, siz değerli müşterilerine daha iyi, daha kaliteli, daha kapsamlı hizmet verebilmek ve genişletilmiş hizmet ağıyla, yeni yüzünü daha iyi yansıtabilmek amacıyla, yeni yatırımlarıyla da  hizmetlerine  devam etmektedir.

Çalışkan Tarım’ın sahibi ziraat Mühendisi Nail Çalışkan’ında aralarında bulunduğu adını Akçaova Köyü’nden alan Akçaovalı ortakları Adem Boztaş, Ahmet Boztaş, Özcan Erden ve Mesut Yörükoğlu’nun kurduğu Akçaova Süt Hayvancılık şirketi yeni yatırımlarıyla göz dolduruyor.

Akçaova Süt Tarım Şirketinin 01 Ocak tarihinde Manyas’ın Akçaova Köyü’nde inşaatına başladıkları  Banvit etlik piliç tesisleri, üretime geçmek için gün sayıyor.2 Adet 2’şer bin metrekarelik ve 2x35000= 70.000 kapasiteli dev tesis, 01 Ağustos 2013 tarihinde üretime başlayacak. 

Akçaova Süt Hayvancılık şirketi  önümüzdeki dönemlerde yatırım hedeflerini  daha da genişleterek kapasiteyi 175 000 Etlik piliç’e  çıkarmayı düşünüyor.

 



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı